Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Emily mavros

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Emily mavros

  1. Eν τέλει μετα απο πολυ ψάξιμο το βρήκα.......2903/2904/4-4-2007 ''ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΟΡΙΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ'', Αναφέρεται μόνο για κάποιους οικισμούς στο Ρέθυμνο .(μαζί κ εκείνος που με ενδιαφέρει). Ευχαριστώ πολύ !
  2. Καλήμερα δεν γνωρίζω αν έχει οριοθετηθεί,,,και ζητώ να με συγχωρέσεται για το διπλό post αλλα ως νέο μέλος καταλαβαίνεται!
  3. Θα συμφωνήσω με τον SIGIO, το βιβλίο δεν θα σε βοηθήσει σχεδόν καθόλου!!
  4. Εχω ενα οικόπεδο το οποίο βρισκόταν εντός της ζώνης των 800 μ απο τον οικισμό στο οποίο ισχύει το ΦΕΚ 421/Δ/1987 ,πλέον η ζώνη των 800 μ τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο οικισμό δεν ισχύει καταργήθηκε και το οικόπεδο θεωρείτε μη άρτιο , μη οικοδομήσιμο και εκτός οικισμού. Η ερώτηση μου : Μήπως γνωρίζει καποιος τον νέο Νόμο τον οποίο καταργεί τον παραπάνω;
  5. Εχω ενα οικόπεδο το οποίο βρισκόταν εντός της ζώνης των 800 μ απο τον οικισμό στο οποίο ισχύει το ΦΕΚ 421/Δ/1987 ,πλέον η ζώνη των 800 μ τουλάχιστον για τον συγκεκριμένο οικισμό δεν ισχύει καταργήθηκε και το οικόπεδο θεωρείτε μη άρτιο , μη οικοδομήσιμο και εκτός οικισμού. Η ερώτηση μου : Μήπως γνωρίζει καποιος τον νέο Νόμο τον οποίο καταργεί τον παραπάνω;
  6. .....Just Smile+Hope......

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.