Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

arismacos

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

arismacos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. arismacos

    Point2file.lsp

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...
  2. Η περαίωση γίνεται μετά από 5 χρόνια Αν εσύ δουλεύεις και δεν κόβεις κανένα ΔΠΥ τότε έρχεται η εφορία και σου λέει¨ : και που ξέρω εγώ ότι δεν δούλευες στην μαύρη και έτσι σου κόβει 500€ Αν εσύ κόβεις κανονικά ΔΠΥ και αποδίδεις το ΦΠΑ τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Και δεν είναι 500€ για κάθε κωδικό. 500€ είναι τώρα για την ώρα μπορεί πιο μετά να αλλάξει.
  3. Τελικά μου έφερε και ένα άλλο συμβόλαιο που ήταν σύσταση δουλείας διόδου και μέσα σε αυτό ο ίδιος μηχανικός το βγάζει άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Γίνετε αυτό???
  4. Grtopo: Με ενδιαφέρει να μάθω αν έχει περεταίρω τετραγωνικά για χτίσιμο και αν γίνετε σήμερα νόμιμα…
  5. 1. χίλια συγγνώμη που το δημοσίευσα σε λάθος ενότητα. 2. σας ευχαριστώ όλους που βοηθάτε 3, ασχολούμαι με στατικές μελέτες κυρίως και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθει ιδιοκτήτης για να ελέγξω αν μπορεί να κάνει προσθήκη και αν γίνετε νόμιμα. Ζήτησα τελικά την Ο.Α και περιμένω από δευτέρα η τρίτη να την πάρω (πιστεύω) . Το κακό είναι πως ο ιδιοκτήτης το αγόρασε το ακίνητο μαζί με το κτίσμα το 2002 και μου λέει πως δεν έχει τίποτα από σχέδια (και τοπογραφικά) μόνο το συμβόλαιο.(παράξενο βέβαια). Αυτό που μου προκάλεσε έκπληξη στο συμβόλαιο λέει ότι έχει άδεια και είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο. Κανονικά έπρεπε να είναι άρτιο και οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Αφού ανήκει στην ζώνη Δ. και συμφώνα με αυτό το ΦΕΚ Δ'539-31_8_1989.
  6. Ναι αν είναι μετά το Πάσχα θα πάω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως.
  7. Τις περιοχής εκεί όχι ακριβώς δεν τους έχω πρέπει να πάω στην πολεοδομία να τους ρωτήσω λέτε? Αλλά χωρίς τοπογραφικό πώς να τους ρωτήσω?
  8. Γεια σας. Είμαι νέος μηχανικός και έχω μια απορία. Ήρθε ένας πελάτης χθες και μου ζήτησε να κοιτάξω αν μπορεί να κτίσει άλλα 40τ.μ. Μου είπε πως το σπίτι μαζί με το οικόπεδο το αγόρασε το 2001 και τότε του είπε προφορικά ο πωλητής ότι μπορεί να κτίσει 40 τμ Ακόμα μου είπε πως δεν έχει ούτε τοπογραφικό ούτε και σχέδια του σπιτιού μονό συμβόλαια. Πως γίνετε αφού λέει ότι είναι μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο στο συμβολαιο να έχει άδεια.? Όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Πχ ένας Πολιτικός Μηχανικός δε δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ
  9. σωστόοοο άντε και καλή αρχή.. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  10. Τελικά τι έκανες; Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  11. Συγνώμη που το λέω αλλά αν δεν γίνει αποξήλωση του σοβά και να δει πραγματικά τι συμβαίνει πως μπορείτε να κρίνετε τι συμβαίνει? και μετά να κάνει όποιες μελέτες και επεμβάσεις.. Αν και εγώ συμφωνώ με τον ak2 ότι πρέπει να κοιτάξει στο δώμα .
  12. ΓΕΙΑ ΣΑΣ Μήπως ξέρει κανείς για την μείωση συντελεστών ιδιωτικών οικοδ/κων έργων από τον πίνακα 1 αν μπορώ να το κάνω αφού έχω κάνει έναρξη στο ικα και έχω καταθέσει τον πίνακα?
  13. Δεν μπορείς να κανείς κάποιο είδος συμφωνητικό???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.