Μετάβαση στο περιεχόμενο

Melissa EK

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Melissa EK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημερα συνάδερφοι Βρηκα αυτα σημερα ψαχνοντας για δικη μου επειγουσα περιπτωση για φυσιοθεραπειες. Σας τα στελνω εστω και καθυστερημενα. Μπορει καποιος να εξυπηρετηθει. Οι φυσιοθεραπείες πρέπει να προεγκρίνονται. Για το σκοπό αυτό πρέπει να προσκομίζεται ιατρική γνωμάτευση και παραπεμπτικό, στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός και τα είδη των συνεδριών και να ανοίγεται λογαριασμός. Το επιτρεπτό όριο είναι 30 συνεδρίες το χρόνο, το πολύ 5 ειδών και το πολύ σε 2 σημεία. Για χρόνια νοσήματα, τα παραπάνω όρια τροποποιούνται σε 60 συνεδρίες, 3 είδη και 2 σημεία.
  2. Καλημερα συνάδερφοι Βρηκα αυτα σημερα ψαχνοντας για δικη μου επειγουσα περιπτωση για φυσιοθεραπειες. Σας τα στελνω εστω και καθυστερημενα. Μπορει καποιος να εξυπηρετηθει. Οι φυσιοθεραπείες πρέπει να προεγκρίνονται. Για το σκοπό αυτό πρέπει να προσκομίζεται ιατρική γνωμάτευση και παραπεμπτικό, στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός και τα είδη των συνεδριών και να ανοίγεται λογαριασμός. Το επιτρεπτό όριο είναι 30 συνεδρίες το χρόνο, το πολύ 5 ειδών και το πολύ σε 2 σημεία. Για χρόνια νοσήματα, τα παραπάνω όρια τροποποιούνται σε 60 συνεδρίες, 3 είδη και 2 σημεία.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.