Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Mpampiskal

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Mpampiskal's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όλα καλά για εργοστάσιο.Μήπως γνωρίζετε κανέναν που να δουλεύει σε κατασκευαστική εταιρία?(γιατί με ενδιαφέρει πιο πολύ το κομμάτι της οικοδομής). Και πάλι σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
  2. Καλησπέρα σε όλο το forum. Είμαι μαθητής γ'λυκείου και φέτος δίνω πανελλήνιες.Θέλω να πάω για ΜΜ αλλά μιας και μένω Χανιά η σχολή ΜΠΔ με ελκυεί πολύ.Με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα η βάση της σχολής αλλά και κάποια σχόλια που διάβασα σε αρκετά παρόμοια θέματα στο forum.Απο οτι διαπίστωσα οι απόψεις διιστανται.Θα ήθελα να ρωτήσω, υπεύθυνα κάποιον απόφοιτο, εαν εργάζεται στο αντικείμενο του ΜΜ, εαν είχε να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα λόγω "ρετσινιάς" του ονόματος, και εαν η σχολή πραγματικά καλύπτει αυτά που οφείλει να ξέρει ένας ΜΜ που έχει πάρει τη κατευθυνση παραγωγής.Επίσης έχω ακούσει πως οι ΜΠΔ απασχολούνται και ως σύμβουλοι επιχειρήσεων...αυτή η σχολή μπορεί να χρησιμεύσει σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί με καθαρά κάτι τεχνικό όπως π.χ Η/Μ μελέτες, επίβλεψη εγκατάστασης και επίβλεψη λειτουργίας Η/Μ κτλ.Θα το εκτιμούσα αν κάποιος ΜΠΔ που απασχολείται στους παραπάνω τομείς με κατατοπίσει λίγο. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.