Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariatheo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mariatheo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα...! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως γίνεται να βάλω άρθρωση Gerber σε μια δοκο στο προγραμματάκι Frame 2D Express?
  2. Ναι.Από Γεωδαισία Ι είναι. Έκανα πρακτική μίας μέρας σε μια περιόχη μετρώντας αποστάσεις και γωνίες ανάμεσα στουσ σταθμους που υπήρχαν. Φανταστείτε πως οι σταθμοί αυτοί ήταν βέργες 20 εκατοστών μέσα στο χώμα. Βέβαια στην πραγματικότητα που ενδιαφέρει εμένα δεν θα ήταν βέργες.. Πως ένας τοπογράφος θα το αποκαταστούσε;Συμφωνα με τισ αρχικές μετρήσεις που είχαν γίνει;; Σας ευχαριστώ πολύ..!!
  3. Ενώ μια εκσκαπτική μηχανή κινούταν γύρω από την περιοχή, χτύπησε κατά λάθος έναν από τους 5 σταθμούς που έχουν χρησιμοποιήσει για τον καθορισμό ενος έργου. Ένας σταθμός σε εκείνη την περιοχή είναι σημαντικός για τις μελλοντικές εργασίες στην περιοχή. Τι θα κάνατε προκειμένου να καθιερωθεί ένας νέος σταθμός γρήγορα; Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αύτο.Πώς θα το αντιμετωπίζατε γνωρίζοντας πως πρέπει να κινηθείτε γρήγορα?? Ευχαριστώ..
  4. Γεια σε όλους..!!!Καλές γιορτές,καλή πρωτοχρονιά.. Έχω μια απορία...!!! Υπάρχουν δύο πλάκες ορισμένων τ.μ., η μία δίπλα στην άλλη και στην μεταξύ τους ένωση η πλάκα πρέπει να αλλάξει τ.μ. λόγω αλλαγής μέτρων στον άξονα των x επειδή ο εσωτερικός τοίχος που υπάρχει και που στον οποίο θα <<ακουμπήσει>> η πλάκα αυτή είναι πιο μακριά απ ότι στις άλλες πλάκες. Πως θα αποτυπωθεί στον ξυλότυπο αυτό? Η πλάκα που αλλάζει τ.μ. θα μετρηθεί χωριστά ή θα είναι η συνέχεια μίας από τις διπλανές πλάκες?? Και αν είναι η συνέχεια,σε ποια πλάκα θα συνεχιστεί?? Σε εκείνη με το μικρότερο αριθμό τ.μ. ή με το μεγαλύτερο???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.