Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Argyris88i

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

-15 Κάκιστη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπέρα, Μένω σε μια μονοκατοικία 140τμ όπου η πυλωτή ειναι ανοικτή και στρωμένη με τσιμέντο. Θέλω να χτίσω για αρχή 40τμ ένα διαμέρισμα και θέλω να ρωτήσω να μάθω ένα ενδεικτικό κόστος ώστε να ξέρω αν τελικά θα προχωρήσω ή οχι. Ουσιαστικά τα ερωτήματα αφορούν: 1. Το κόστος επέκτασης της άδειας ( υπάρχει πρόσφατο τοπογραφικό κ νομιμοποίηση χώρων που έγιναν απο Μηχανικό ). Η Τιμή ζώνης αν παιζει ρολο ειναι η χαμηλότερη, νομιζω 600€. 2. Το κόστος κτισίματος με 2πλο τουβλο, ανάμεσα dow και σοβάτισμα εσωτερικά/εξωτερικά. Εργατικά+υλικά, τελική τιμή. Για τα υπόλοιπα εχω μια καλή εικόνα του κόστους. Αυτά τα 2 είναι άγνωστες μεταβλητές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καταρχάς δεν έμπαζαν νερά πρίν την μόνωση, ούτε είχαμε μούχλα μέσα, μονο στην πλάκα πάνω απο τα μπαλκόνια είχαμε σκασίματα του τοίχου. Τέλος πάντων.
  3. Μηχανολόγος είσαι; Έτσι μιλάς και στους πελάτες σου; προσβάλοντας τους; Το συμπέρασμα ότι ειναι λαθραία η οικοδομή πώς το έβγαλες;; Απο εκεί και πέρα οι περισσότερες πλάκες πριν το 1990 τουλάχιστον στην δική μας επαρχεία δεν είχαν σωστές ρύσεις. Το ότι ίσως έπρεπε να ρίχναμε περλομπετό για δημιουργία σωστών ρύσεων ειναι ένα θέμα που μπορούσες να το πείς. Απο εκεί και πέρα δεν νομίζω με βάση αυτά που έχω διαβάσει πώς τα παραπάνω υλικά δεν κάνουν για στεγανοποιήση ακόμα και αν σε ορισμένα σημεία μένουν νερά. Όταν λέμε μένουν νερά δεν λέμε οτι κάνεις και μπάνιο, είπαμε.
  4. Ναι λαθραία ειναι, απο το Πακιστάν συγκεκριμένα την έφερα!. Ας απαντήσει κανάς σοβαρός, γιατί ο Brasco μάλλον έχει ανεβασμένη πίεση! Απαράδεκτη δημοσίευση. Παρακαλώ να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Ευχαριστώ. Γιάννης
  5. Ο Μάστορας γενικά έκανε παρά πολύ καλή προεργασία, με παρά πολύ καλό τρίψιμο και καθάρισμα της πλάκας, μετά ειδικό αστάρι τέλος 2 σταυρωτά περάσματα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι αν τελικά επέλεξε καλό μονωτικό υλικό ή όχι! Γιατί νομίζω πώς το isoflex βγαίνει και σε έκδοση με βάση πολυουρεθανική ενώ ο μάστορας έβαλε το «απλό». Να μου πείτε δεν ξέρει ο μάστορας και ξέρεις εσύ; Το internet με έχει μπερδέψει και γι αυτό είπα να γράψω εδώ να πάρω πιο τεκμηριωμένες απαντήσεις.
  6. Καλησπέρα στα μέλη του φόρουμ, θα ήθελα να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις για την στεγανοποίηση με ελαστομερή. Τον Οκτώβριο που μας πέρασε κάναμε στεγανοποίηση ταράτσας με το IsoFLEX της ISOMAT όχι όμως αυτό με βάση πολυουρεθανης. Ο Μάστορας που το παρουσίασε ως το καλύτερο μονωτικό υλικό ταρατσών. 1 ημέρα πριν περάσουμε το συγκεκριμένο προϊόν από επίσκεψη μου σε κατάστημα με μονωτικά υλικά μου έδειξε το Hyperdesmo LV το οποίο μέχρι τότε δεν το γνώριζα μιας και δεν είμαι πάνω στην οικοδομή. Είδα ότι έδινε 25 χρόνια εγγύηση και μου έκανε εντύπωση. Το μετέφερα στον μάστορα που μας έκανε την στεγανοποίηση και μου είπε πως δεν το γνώριζε. Τόσο καιρό τώρα ψάχνω στο Internet και διαβάζω πολύ καλά λόγια για το Hyperdesmo ενώ για το Isoflex δεν έχω βρει κάτι σχετικό. Η ταράτσα είναι περίπου 180 τμ και σε 3-4 σημεία λιμνάζουν νερά. Αυτόν τον χειμώνα και παρά τις βροχές όλα πάνε μια χαρά. Τον Μάιο ο μάστορας μου είπε να κάνουμε μια «σκλήρυνση» στην μόνωση πριν το καλοκαίρι με κάποια γαλακτώματα από ότι μου έχει πει γύρω στα 300 ευρώ συνολικό κόστος, η μόνωση ξεπέρασε τα 3,000 ευρώ αν και μπορώ να πω ότι έκανε πολύ καλή δουλειά. Με ενημέρωση φυσικά πώς κάθε 4-5 χρόνια θα θέλει φρεσκάρισμα. Οι ερωτήσεις μου τώρα είναι οι εξής : Τι γνώμη έχετε για το IsoFLEX είναι όντως τόσο καλό όσο μου το είπε; Γενικά αξίζει να δώσω 300 ευρώ για την «σκλήρυνση» ή είναι καλύτερα να πάω να αγοράσω 3 δοχεία από το Hyperdesmo και να τα περάσω μόνος μου μιας και η ταράτσα είναι πλέον πεντακάθαρη; ή θα δημιουργηθεί επιπλέον πρόβλημα; Όπως καταλαβαίνετε με αγχώνει το θέμα της αντοχής μιας και σε 3-4 σημεία λιμνάζουν νερά. Δηλαδή μην δώσω τώρα τον Μάιο και άλλα 300 ευρώ και μετά από κανά χρόνο δύο τρέχω πάλι. Παρακαλώ τα φώτα σας! Ευχαριστώ πολύ.
  7. Καλησπέρα, Έχω ενα σπίτι στο χωριό μονοκατοικία 2όροφο περίπου 90τμ. Το κάτω μέρος δεν εχει χτιστεί και σκέφτομαι να το κάνω 2 μικρά δυάρια. Πόσο περίπου θα μου κοστήσει όλο μέχρι να γίνει σπίτι για να δω εαν με συμφέρει. Σας ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.