Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Bracer

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Bracer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έβγαλα καινούρια βεβαίωση χρήσης γης,το 2) δεν υπάρχει σ'αυτή τη περίπτωση, ούτε το 3) εφόσον κατέθεσα νέα επο. Μαζί με τη χρήση γης κατέθεσα νέα επο σύμφωνα με το τελευταίο Φεκ, αντίγραφο της μόνιμης άδειας χρήσης, αντίγραφο του τοπογραφικού της οικοδομής, και νέο τοπογραφικό σε συντεταγμένες ΕΓΣΑ. Συγγνώμη για την παράληψη αλλά μιλάω για νομαρχία Θεσσαλονίκης, ευχαριστώ εκ των προτέρων για το άμεσο ενδιάφερον σου!
  2. συγγνώμη φίλε μου, εννοώ ότι πρόκειται για προυπάρχων συνεργείο αυτοκινήτου και επομένως είναι ανανέωση, απλά σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτείται να ξανακάνεις τη μελέτη από την αρχή. Κατάθεση στη διεύθυνση περιβάλλοντος της νομαρχίας.
  3. καλησπέρα σε όλους... μόλις έβγαλα μία έγγριση περιβαλλοντικών όρων για συνεργείο αυτοκινήτων (ανανέωση, αλλά απαιτείται νέα μελέτη), καθώς είναι η πρωτη μου δουλειά στο συγκεκριμένο τομέα, δεν έχω ιδέα για το ποσό της αμοιβής μου, πόσο περίπου να ζητήσω για τέτοια δουλειά?:confused:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.