Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

taniag

Members
  • Περιεχόμενα

    45
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

taniag's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Τι επιλεξατε στις εργασίες?Η αναθεση ηταν για την διεκπεραιωση της αιτησησ στο΄e-edeies ή προσθέσατε κατι αλλο?
  2. Καλησπέρα , εχω ανα ακίνητο ( ισόγεια κατοικια του 1960) το οποίο θέλω να κανω εργαστηρι ζαχαροπλαστικης _ παγωτοπωλέιο( ο εργοδότης). Το συγκεκρίμενο χρειάζεται άδεια αλλαγή χρήσης . Γνωρίζεται τι μελέτες θα χρειαστώ? Είναι ισόγειο 57,50τμ τακτοποιημένο με Ν.4495/2017.
  3. Καλησπέρα , " στ) η κατασκευή ανελκυστήρα, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 27 του ν. 4067/2012, που απαιτείται για τη μετακίνηση των ατόμων με αναπηρία ή εμποδιζόμενων ατόμων σε υφιστάμενα κτίρια ή σε κτίρια που διαθέτουν ανελκυστήρα με εσωτερικές διαστάσεις θαλάμου εκτός προδιαγραφών ΕΛΟΤ ΕΝ 81-70 ή σε κτίρια όπου πρέπει να γίνει επέκταση των στάσεων του ανελκυστήρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν άτομα με αναπηρία ή εμποδιζόμενα άτομα," Συμφωνα με το άρθρο αυτό μπορούμε με άδεια δόμησης μικρής κλίμακας να εγκατάστήσουμε ανελκυστήρα για τριόροφη κατοικία με άδεια του 1996 όπου δεν προβλεπόταν ανελκυστήρας ???
  4. Καλημερα , θα ηθελα να σας ρωτισω ακινητο σε εκτός σχεδιου περιοχή οπου το οικοπεδο είανι πλανω απο 500τμ το κτίριο εχει κατασκευαστεί στο 1,25μ αποσταση απο το δρόμο και οχι στα 5μ οπως για οικισμούς προ του "23. Μπορεί να τακτοποιηθεί αυτό ?Η΄τακτοποιώ μονο το υπολοιπο τμήμα??
  5. Καλημέρα σε μεταφορα δήλωσης απο τον 4178 στον 4495 με προστιμο 3.912,00€ σε εκτός σχεδίου ακινητο με 135υμ υπερβαση δομησης σε κ.χ και 25τμ β.χ δεν μου αλλαζει το προστιμο. Τι μπορεί αν εχει γίνει λάθοςΚατηγορια 2 χρονολογια κατασκευης '79.ΤΖ 600.Εχει πληρωθεί ήδη παράβολο 2000
  6. Καλησπέρα , πως μπορώ να δώ αν οικοπεδο στο Πορτο Ράφτη εντασεται στην οικιστική πύκνωση?Το οικοπέδο ειναι 275τμ και απο αυτά το μισο εμφανιζεται στο κτηματολογιο σαν δασικό.
  7. Καλημέρα , αλλαγή χρησης ανοιχτου χωρου σταθμευσης σε πυλωτή σε κλειστό χωρο στάθμευσης υπολογιζεται σαν 1 λοιπή ή με υπερβαση δόμησης.Αν ΥΔ χρειαζεται καποιο μειωτικό συντελεστή ( ειναι βοηθητικός σε βοηθητικό)??Βγαίνει τεραστιο πρόστημο.Ειναι περιπου 39τμ σε 100τμ πυλωτης.
  8. Καλημέρα , εχω 3οροφη οικοδομή με υπογειο που εχει γίνει απο κατοικια σε υπηρεσίες. Δηλαδη απο Κ.Χ σε Κ.Χ. Ο καθε οροφος ειναι 197,12τμ. Το υπογειο το υπολογιζω με υπερβαση συντελεστη δομησης .Το υπολοιπο υπολοδιζετε με συντελεστη αλλαγη χρήσης ή με αναλυτικό. Η οικοδομικη άδεια ειναι του '72 και απο τοτε και η νεα χρηση.
  9. Καλημέρα, θα ηθελα να ρωτίσω αν σε υπο απαλλοτριωση περιοχη ( πχ. επεκταση Ελαιώνα) επιτρεπεται η ρυθμιση αυθαίρετων κατασκευών.
  10. Καλημέρα, πελάτης μου θέλει να ανοιξει κέντρο φύλαξης νηπίων (2,5 χρονων έως 5) και θελω μια καθοδήγηση για την αδεια λειτουργείας του κέντρου κ τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Θα πρέπει να ακολουθήσω την Αριθμ. Δ22/οικ. 11828/293/ 2017 απόφαση Μ.ΦΠΑΔ? Να σημειωσω οτι του ακινητο μου είναι του 1935 και έχει ήδη Αδεια λειτουργειας για φροντιστήριο κάτω των 75 εκπαιδευομένων .
  11. Καλημέρα, πελάτης μου θέλει να ανοίξει κέντρο φύλαξης νηπίων (2,5 χρόνων έως 5) και θελω μια καθοδήγηση για την αδεια λειτουργίας του κέντρου κ τις απαιτούμενες προδιαγραφές. Θα πρέπει να ακολουθήσω την Αριθμ. Δ22/οικ. 11828/293/ 2017 απόφαση Μ.ΦΠΑΔ? Να σημειώσω οτι του ακίνητο μου είναι του 1935 και έχει ήδη Άδεια λειτουργιας για φροντιστήριο κάτω των 75 εκπαιδευομένων . Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. (Ο τίτλος διορθώθηκε με πεζά). Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  12. Ειναι υφισταμενο , ουσιαστικά παράπηγμα με βαση απο μπετον .Θελω να δω αν εχω περιορισμούς σε τετραγωνικα ( το ελαχιστο) για να δω αν με καλυπτει (περιπου 20τμ) για να δω και την άδεια λειτουργιας.
  13. Καλημέρα , θέλω να ρωτίσω για αδεια λειτουργια αναψυκτηριου (beach bar) αν ακολουθώ νομοθεσία για open bar και πόσο ειναι τα απαραίτητα τετραγωνικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.