Μετάβαση στο περιεχόμενο

Semira

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Semira's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας, ήθελα να σας ρωτήσω πως μπορώ να υποβάλλω την βεβαίωση μηχανικού για μεταβίβαση ακινήτου (http://www.ypeka.gr/...&language=el-GR) στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ?
  2. Γεια σας, Ηθελα να σας ενημερώσω ότι μπορεί να στεγαστεί το γραφείο του ιατρού στον η/υ χώρο, φτανει να έχει τακτοποιηθεί σαν "άλλη χρήση", και οχι σαν κατοικία. το έμαθα από την πολεοδομία κεντρικού τομέα. Απλώς ανεβαίνει το κόστος του προστιμου.
  3. Γεια σας, Ηθελα να σας ρωτήσω εαν πρέπει να είναι επαγγελματική στέγη το ιατρείο ή οχι. Γιατί απο τη νομαρχεία Αθηνών μου ζητησαν αλλαγή χρήσης σε επαγγελματική στέγη. Είδα παραπανω που λέγατε οτι πρεπει να γίνει αλλαγή χρήσης απο κατοικία σε γραφείο, τι σημαίνει αύτο? τι χρειάζεται για να γίνει αυτή η αλλαγή χρήσης? σας παρακαλώ έχω πελαγώσει.
  4. Καλησπέρα σας, τι ισχύει για τα ιατρεία, πρέπει να είναι επαγγελματική στέγη ή οχι? Καθώς επίσης μπορεί το γραφείο του Γιατρού ή το εξεταστήριο να τοποθετηθούν στον τακτοποιημένο ως κατοικία ημιυπαίθριο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.