Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

culte

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

culte's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μήπως γνωριζει κανεις αν ισχύουν οι ιδιοι τυποι διακηρυξης Α και Β και για τη μελετοκατασκευη? ή πανε με αλλα οικονομικά όρια?
  2. Γνωριζει κανεις τί ειναι ουδοί και πώς εφαρμόζονται κυρίως σε ρεματα?
  3. υπαρχει καποιος περιορισμος στο πλατος του σκαμματος με την τοποθέτηση krings? αν εχω δλδ σκάμμα 10 μ μπορώ να το αντιστηρίξω με krings ή θελω αναγκαστικά πασσαλοσανιδες?
  4. χαλικια δεν εχει , εχει σιγουρα νερο...ομορα οχι ειμαστε πραλληλα με τη σουνιου ειναι αρκετα πιο μεσα δλδ...
  5. ομβρια ειναι..πλατος σκάμματος γυρω στο 1.50 μ ..τί αλλα στοιχεια χρειαζονται δλδ? το θεμα ειναι οτι ολη η μελετη εχει γινει με αντιστηριξη με πασσαλοσανιδες ..σε ολο τον οικισμο ανάντη της λεωφ σουνιου..και τωρα ο εργολαβος θελει να βαλει krings μονο στο κομματι της Σουνίου..δεν καταλαβαινω γιατι...
  6. θελω να αντιστηριξω ενα σκαμμα επί της λεωφ σουνιου βαθους γύρω στα 2-2,5 μ..να προτιμησω krings ή πασσαλοσανιδες και γιατι? ειμαι διπλα στη θαλασσα....
  7. Πολιτικός μηχανικός απόφοιτη 1998 με πτυχίο Γ ταξης στα υδραυλικά και Α στα περιβαλλοντικά αναζητεί εργασία. Tηλ. επικοινωνίας !!! Μόνο πμ ή e-mail !!!
  8. πώς μπορώ να υπολογισω την απορροφητικότητα ενος φρεαστίου? υπάρχει κάποιος τύπος?
  9. ναι το ξέρω... εγώ πληρώνω 0.10 ευρώ την kwh πώς την υπολογίζω σύμφωνα με τα παραπάνω?? γμτ..πρέπει να δείξω και τον μαθηματικό τύπο...
  10. σόρυ ο υπολογισμός της kwh από ποιον τύπο δίνεται?
  11. Θέλω να υπολογίσω το κόστος άντλησης στα 100 μ για 42.000 m3/ημ για 6 μήνες με τιμή 0.10 ευρώ/Kwh ποιον τύπο χρησιμοποιώ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.