Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gzin_

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

gzin_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. λάβε υπ ' οψη και την παλαιότητα οχήματος.όσο και αν ακούγεται παράξενο τα παλαιότερα έχουν μικρότερο κόστος συντήρησης. τα νέα (βλ. ΜΑΝ) με τους ηλεκτρονικούς εγκεφάλους ένα σφάλμα και είσαι απ έξω από την αντιπροσωπεία.
  2. σε κάποιον συνάδελφο πριν λίγο καιρό είχα ξαναγράψει αναλυτικά.δεν το βρίσκω λόγω αλλαγής nick - αν θέλεις ψάξτο με την ησυχία σου σαν gzin σκέτο). τέλοσπάντων. ο νόμος 3669/08 (η τελευταία τροποποίηση/συμπλήρωση του αρχικού 1418/84 τα αναφέρει αναλυτικά.πάς Παπασωτηρίου και τον βάζεις στο καλάθι αγορών.και γλυτώνεις καταρχήν τις "νομικές συμβουλές" από τον δικηγόρο. ειδικότερα δές τα άρθρα 62,63. και λέω καταρχήν γιατί εσένα ο απώτερος σκοπός είναι να εισπράξεις όχι να κυρήξεις πόλεμο σε έναν φορέα που μάλλον ΔΕΝ έχει και άρα δε δίνει, δηλ εμμέσως δε φταίει (φταίει με την έννοια γιατί το δημοπράτησε εφόσον δεν έχει να πληρώσει..) σε αυτή λοιπόν την περίπτωση η απλή διακοπή εργασίων με τους τόκους υπερημερείας ( με τις οχλήσεις πιο μπροστά κτλ κτλ κτλ - θα τα διαβάσεις στα άρθρα που λέω) δεν έχει και πολύ πρακτικό αποτέλεσμα για την τσέπη σου. πολλοί λοιπόν συνάδελφοι και εταιρείες πλέον προχωρούν σε αγωγές και διαταγές πληρωμής (ξέρω δήμους που με τη διαδικασία αυτή αναγκαστήκανε να πληρώσουν λογαριασμούς και αφήσανε το προσωπικό απλήρωτο)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.