Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

fireblade1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλησπερα, σκεφτομαι να κανω εξωτερικη θερμομονωση τυπου kelyfos, ακουσα ομως και για θερμομονωτικο σοβα(TEKTOTERM), ο οποιος μαλιστα εχει κ πολυ καλες ιδιοτητες στην ηχομειωση. Η ιδια εταιρεια εχει κ ετοιμο μιγμα εναντι τις τσιμεντοκονιας(POLIPLUS XXLight) Επισης με θερμοηχομονωτικες ιδιοτητες... Ποια η γνωμη σας? Παρατήρηση: Χρησιμοποιείστε σωστή ορθογραφία και τόνους, τόσο στους τίτλους των θεμάτων όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
  2. Μπηκα στον κοπο να ψαξω φιλε μου, ο ενας μιλαει για παρτερι κ ο αλλος.....
  3. Καλησπερα σας, ειμαι νεος στο φορουμ, ο λογος που γραφτηκα ειναι επειδη ανακαινιζω το σπιτι μου εχω πολλα ερωτηματα. Ενα απο αυτα ειναι το εξης: Επειδη λοιπον η οικοδομη ειναι διορωφη, στην θεσσαλονικη, με αδεια το του '64 και εχει μνημη απο τον σεισμο του '78 θελησα να βγαλω τα παλια γκρο-μπετο για να την απαλαξω απο νεκρα βαρη αλλα και γιατι δεν ηταν αλφαδιασμενα σωστα οπως επισης και το οτι θα κερδισω κατι σε ηχοθερμομονωση απο την χρηση νεων υλικων. Κατεληξα λοιπον στο Perlobeton s, και απ οτι εχω καταλαβει κανενας "μαστορας" δεν ξερει τι ειναι και ολοι το μπερδευουν με τα αφρομπετα λεγοντας μου οτι απλα δεν κανει, "καθεται" μετα απο καιρο..κανει ρωγμες...και διαφορα τετοια..."τιναζει" λενε απο την πλακα..η τιναζουν τα πλακακια απο πανω του... Εχω εναν ενιαιο χωρο 75τ.μ. και 3 δωματια των 10-14τ.μ. Ο λογος που θελω να βαλω Περλομπετον ειναι για λογους ηχοθερμομονωσης και κοστους, καθως η λυση με dow εκτοξευει το κοστος, αλλα και απαιτει παλι τσιμεντοκονια, λιγοτερη μεν αλλα την απαιτει. Τι πρεπει να προσεξω? Εχω βρει τεχνιτη που το εχει ξαναριξει λεει αλλα καπου μου τα μασουσε στις αναλογιες... Καθε βοηθεια σας μου ειναι πολυτιμη. Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.