Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vivonio

Members
  • Περιεχόμενα

    101
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Χολαργός
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vivonio's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι Έχω υπόγεια αποθήκη,που είναι ανεξάρτητη οριζόντια ιδιοκτησία με χιλιοστά. Στο πεδίο της Ταυτότητας,"Επιφάνειες", καταχωρώ "όροφος = 1ο υπόγειο", Ομως τι επιλέγω για "είδος επιπέδου"? Είχα επιλέξει "ημιυπόγειο" και η συμβολαιογράφος δεν το δέχεται.
  2. Συνάδελφοι καλημέρα την βοήθεια σας..Χθές, 3/11/21 σε νέα δήλωση Ν4495 απο επεξεργασία πήγα σε αρχική υπoβολή και μου έβγαλε το σύστημα κωδικούς πληρωμής για τα 250ευρώ του τέλους υπαγωγής και τα 15 ευρώ για το ΤΕΕ, με λήξη πληρωμής, 8/11/19...! Δεν έχω υπογράψει τίποτα ακόμα με τον ιδιοκτήτη, ούτε έχει πληρώσει φυσικά το τέλος υπαγωγής και ο οποίος δεν θέλει να προχωρήσει ακόμα, γιατί δεν συμφωνεί με τις προτάσεις μου. Το ερώτημα είναι τώρα... Μπορώ να γυρίσω σε φάση επεξεργασίας? Να ακυρώσω την δήλωση τελείως, δεν γίνεται.. τουλάχιστον να είναι σε επεξεργασία, που είναι σαν να μην έγινε. ευχαριστώ
  3. Καλημέρα,μόλις είδα τα μυνημ. Σωστά όλα αυτά..Θα τα ελέγξω, ελπίζοντας να είναι προ 2011 για να τα ρυθμίσω με 4495...Ομως αν δεν είναι?! Θα κολήσει το θέμα? Δεν βγάζω βεβαίωση?..Δεν κάνει μεταβίβαση?!
  4. pk10gr ευχαριστω...έτσι πιστεύω κι εγώ..Τώρα για τα μετα 2011, θα το ελεγξω με αεροφωτογραφιες...
  5. κατά δήλωση του ιδιοκτήτη ...πριν 5 χρόνια. Θα ελεγξω αεροφωτογραφιες για να ειμαι σίγουρος.. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.
  6. Δηλαδή,pk10gr, αν κατάλαβα σωστά θα πρέπει να ρυθμίσω με 4495 και το παλιό σπίτι και τις πιο προσφατες προσθήκες για να μπορεσω να δώσω βεβαιωση...Ο 1337 που το ειχαν δηλώσει δεν λαμβάνεται υπ'οψη για το παλιο?
  7. Συνάδελφοι Μου ζητείται να δώσω βεβαίωση μεταβίβασης για το ακίνητο όπως φαίνεται στο σκαρίφημα.Πρόκειται για προκατ κατοικία του 1981 χωρις άδεια.Είχε δηλωθεί στον 1337-83, Α και Β φάση, απ΄ ότι βλέπω στον φάκελο. Σήμερα έχει ενταχθεί στο σχεδιο πολης και είναι ρυμοτομούμενο.Ο τοπογράφος εκπονει νεο τοπογραφικο. Οπως φαίνεται η ΟΓ περνάει μέσα απο το σπιτι.Επίσης υπάρχει και παρανομη αποθηκη μεταγενεστερη. Πως μπορώ να δώσω βεβαίωση?
  8. vagelis-lam ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.Θεωρώ οτι και στη περίπτωση μου,χρειάζεται άδεια δόμησης με ότι αυτό συνεπάγεται. Δεν έχω ξεκινησει ακόμα αλλά μάλλον έχει δουλειά το θέμα.Μετατροπή ιδιόκτητης υπόγειας αποθήκης 290μ2 περίπου,σε θέσεις στάθμευσης. Σε πολυκατοικία του 1971(!). Οποιος συνάδελφος έχει παρόμοια περίπτωση και μπορεί,ευπρόσδεκτη η ενημέρωση.
  9. Καλημέρα Θα ήθελα να ρωτήσω..Αλλαγή χρήσης υπογειας αποθήκης (290μ2 περιπου) σε πολυκατοικία του 71,σε υπόγειες θεσεις σταθμευσης χρειαζεται άδεια προφανώς(?).Τι ακριβώς χρειάζεται να υποβάλω? ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.