Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

george2

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

george2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. george2

    Prostimo4495

    μου το βλεπει σαν ιο το panda antivirus και το σβηνει.
  2. μηπως μπορειτε να μας ενημερωσετε για τον αριθμο ΦΕΚ που δημοσιευτηκαν?ευχαριστω.
  3. Stis arxaiologies ginontai polla.einai yphresies poy logo espa kineitai xrhma kai ginontai erga. mprabo ston ypallhlo pou bghke kai milhse. Στις αρχαιολογίες γίνονται πολλά.είναι υπηρεσίες που λόγο ΕΣΠΑ κινείται χρήμα και γίνονται έργα. μπράβο στον υπάλληλο που βγήκε και μίλησε. --------------------------------------- Edit Από τους Κανόνες Συμμετοχής Αν υπάρχει πρόβλημα με την χρήση Ελληνικού πληκτρολογίου στον υπολογιστή σας , ένα ενδιαφέρον on-line εργαλείο "μετάφρασης" βρίσκεται εδώ . Ευχαριστώ . gvarth.
  4. Μετά απο ερώτηση στην πολεοδομία, μου απάντησαν οτι δεν δέχονται σκίαστρο ανεξάρτητο του κτιρίου.
  5. ειναι δυνατόν, το σκίαστρο να ειναι ανεξάρτητο απο το κτίριο? είναι δυνατόν να κατασκευαστεί σκίαστρο με κολώνες απο κοιλοδοκους και να βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του κτιρίου χωρίς να ακουμπά σε αυτό? εχω μια περιπτωση που το νομίμως υφιστάμενο κτιριο είναι πολυ λιγα τετραγωνικα και ο δυστυχως αν κολλησουμε σκιαστρο πανω σε αυτο , θα εχουμε πολλους σκιασμους. γι αυτο ο πελατης σκεφτεται να φτιαξει ενα σκιαστρο, στο ίδιο πάντα οικοπεδο, μακρια απο τον ισκιο του υπαρχοντος και των γειτονικων κτιριων ετσι ωστε να εχει τα 10ΚW με επιπλέον πάνελ τοποθετημένα εκτός κτιρίου στο σκίαστρο αυτό. ευχαριστώ.
  6. spgirl συμφωνώ μαζί σου. δυστυχώς έτσι είναι.
  7. Νέο ισόγειο συνεργείο αυτοκινήτων 200μ2 το οποίο περιλαμβάνει 50μ2 γραφείων απαιτεί μελέτη κενακ? Το συνεργείο αυτοκινήτων θεωρείται βιομηχανικό κτίριο- εργαστήριο οπότε με βάση το αρθρο 11 του N. 3661/08/2008 (ΦΕΚ 89 Α/19-5-2008) ΔΕΝ απαιτείται μελέτη κενακ. Ποια είναι η γνώμη σας? ευχαριστώ.
  8. jim. ναι αυτήν την χρονοσφραγιδα που εκτυπώνεται στο κάτω αριστερά μέρος της σελίδας της απόδειξης. έστειλα και εγώ ερώτημα στο helpdesk του προγράμματος υποβολής και με παρέπεμψαν στην εθνική τράπεζα για απάντηση.
  9. Φιλε JIM. Σχετικά με αυτό που αναφέρεις για τον αριθμό παραστατικού απόδειξης πληρωμής με e-banking της εθνικής τράπεζας μετά απο επικοινωνία που είχα με υπάλληλο της τράπεζας μου πρότεινε να γράψω την χρονοσφραγίδα της απόδειξης. ελπίζω να βοήθησα. Αν μάθεις κάτι διαφορετικό ενημέρωσε μας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.