Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

angel_d

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by angel_d

  1. Γνωρίζει κάποιος που υπάγονται πλέον οι ΕΠΑΕ και αν λειτουργούν κανονικά μετά τα νέα δεδομένα για τις πολεοδομίες που ισχύουν με τον Καλλικράτη?
  2. Σ'ευχαριστώ, μάλλον με τον συμβατικό θα πάμε. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα σχετικά με το ίδιο θέμα. Σε περίπτωση αλλαγής κουφωμάτων στην αναθεώρηση θα χρειαστώ νέα μελέτη θερμομόνωσης. Εφόσον δεν πάω συνολικά με το ΚΕΝΑΚ, πώς θα κάνω ξεχωριστή μελέτη θερμομόνωσης με τα νέα δεδομένα του ΚΕΝΑΚ αφού έχουν καταργηθεί τα παλιά, αλλά το κτίριο έχει ήδη κτιστεί μέχρι τα τούβλα με τα παλιά δεδομένα ?? Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια πρόβλεψη γι αυτό??
  3. Καλημέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής.. μήπως κάποιος γνωρίζει παραπάνω. Θέλω να κάνω μια αναθεώρηση αδείας για να διαχωρίσω ένα διαμέρισμα σε δύο σε μια άδεια του 2008 που βγήκε για ολόκληρη την πολυκατοικία. Γνωρίζετε πώς ακριβώς γίνεται ο διαχωρισμός της ''ριζικής ανακαίνισης ή μη?? έτσι ώστε να ξέρω αν θα πρέπει να πάω με το ΚΕΝΑΚ?? Τι εννοούν όταν λένε η αξία της ριζικής ανακαίνισης να υπερβαίνει το 25% του συνολικού προϋπολογισμού του κτιρίου?? Πώς εμείς σε μια αναθεώρηση της άδειας του συνολικού κτιρίου θα έχουμε την αξία μόνο της ανακαίνισης?? Θα είναι η διαφορά του νέου προϋπολογισμού με τον νέο??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.