Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Billectro

Members
  • Περιεχόμενα

    78
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Billectro

  1. Δοκίμασες το QBUS και το iLight που το software δίνεται δωρεάν........? Και δεν χρειάζεται ειδική πιστοποίηση για να πάρεις προϊόντα......
  2. Τι σχέση έχει ποιος φέρει την ευθύνη? Αν δεν μιλήσει αυτός που πληρώνεται ως δημόσιος υπάλληλος ποιος θα μιλήσει ο περαστικός που θα το δει μια φορά και θα φύγει? Αλλαγή νοοτροπίας θέλουμε. Ο συγκεκριμένος τύπος ως ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΑΣ στερεί τη δουλεία από κάποιον ΕΝΤΙΜΟ.......στην τελική με τη λογική σου όλοι αναρμόδιοι είμαστε....
  3. ενα 500αρικό στο χαλαρό σε κόβω!! Μην το βλέπεις έτσι μετρητής plus το μεροκάματο του υπαλλήλου....plus του ελεγκτή που θα έρθει απλά για νου γράψει σε ένα χαρτάκι πως χρειάζεσαι ΥΔΕ!!! (αν κρίνει κιόλας αυτός πως δεν χωράει γιατί πρέπει να μετακινηθεί κάτι και δεν φτάνει το καλώδιο....πάρε και μερεμετάκι. Το βάζω και στοίχημα πως θα στο πει!!) μαζεύονται....
  4. από τα σωματεία μας για να ξέρουμε τι θεωρείται ελάχιστο. 20 ευρώ την ωρα 50 ευρώ την ώρα? ακούω πολλά. Προσωπικά δεν ξέρω αν συμφέρει να ασχολείσαι. Ας μας πουν οι παλαιότεροι.........
  5. ωχ δεν το χα δει σορρυ! είναι ένα στην πλατεία κανιγκος! βρήκες και αυτό με τις πιο δύσκολες! τσακ και το βρήκα στο πρώτο googlarisma! κάποτε είχα κάνει εκει κοντά μαθηματικά 2 και το χα ακούσει (ημουν φαντάρος και δεν πρόλαβα να πάω ούτε σε μία διάλεξη)
  6. Όλα τα καταστήματα νομίζω χρειάζονται πλέον............ έχει βγει κατάλογος για το κόστος?
  7. Δηλαδή έχεις καταθέσει και τα έχουν κοιτάξει ποτέ γιατί όσες φορές μου έχει τύχει βλέπουν την πρώτη σελίδα και το καταχωρούν.....
  8. Αν έχεις ένα δεκάρικο επιπλέον στήσε και και Φ/Β. Δουλίτσα δίνεις χεχε. θα μαζευεις το χαράτσι. (Δες το σαν το σύγχρονο τασάκι με τα ψιλά πάνω στο τραπέζι).
  9. και εσύ τί εισαι που πρέπει να δώσεις λύση σε τρια πάρκα?? Τεχνικός?? Ανιψιός του ιδιοκτήτη? Από που συμπέρανες πως θέλει αθωράκιστο καλώδιο? Παλιότερα δούλευε και τώρα δεν δουλεύει δηλαδή?(μίλησες για εγκαταστάτες)
  10. Πόσα αμπερ έβγαζε το πλαίσιο δεν μας είπες....Το γειώνες κανονικά τόσο καιρό?
  11. Συνάδελφοι άσχετος με αυτά αλλά δεν μπορώ θα ρωτήσω. Πόσο κακό μπορεί να έχει γίνει στις εγκαταστάσεις Φ/Β που τα κόβουν κάποιοι γιατί δεν θέλουν να κάνουν μια υπερύψωση 30 πόντων? Πρόσφατα μίλαγα με ένα συνεργείο και μου λέγανε πως δεν τα λυγίζουμε(ούτε αυτό ξέρω αν είναι κακό) τα κόβουμε για πιο ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.
  12. Το πρόγραμμα είναι μια βλακεία και μισή δεν καταπολέμα την ανεργία και είναι απλά ένας τρόπος φίλε μου για διαγράψουν κάποιους από το μητρώο ανέργων μόνο και μόνο για να εμφανίσουν τα λαμόγια καλύτερα στοιχεία. Επίσης θα ήθελα πολύ να δω τι κερδίσαν όλες αυτοί οι παπατζίδες που παίρναν τηλέφωνο ανέργους ή έβαζαν αγγελίες και σου λέγαν μετά πως θα σε βάλουν στο πρόγραμμα και μετά και καλά θα βρείς μόνος σου δουλειά.
  13. Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος χορηγεί μόνο η Νομαρχία. Τι σε πιάσε να γραφτεί ΤΕΕ εδώ αυτοί που είναι θέλουν να φύγουν!!
  14. Εδώ σφαζόμαστε off topic και αυτός θέλει και να ρωτήσει.......Άσε μας κουκλίτσα μου που επιμένεις χαχχαχαχαχα Για ποια πόλη σε ενδιαφέρει? (Είναι και τα μαθήματα που παίζουν ρόλο)
  15. Τότε ρε παιδιά τι σταματάει κάποιον από το να κάνει ΥΔΕ με το τσουβάλι χωρίς να έχει ανοίξει καν βιβλία? Είχα την εντύπωση πως η ΔΕΗ κοιτάει ΑΠΥ/ΤΙΠΠΥ εγώ επισυνάπτω ένα αντίγραφο ο μακακας!
  16. Σε συζήτηση of the record με ΔΕΗΤΖΗ μου είπε πως δεν μπορείς να κάνεις καταγγελία καθώς το σπίτι μάλλον θα έχει ΥΔΕ από την τελευταία φορά που ηλεκτροδοτήθηκε (τότε που η ατμομηχανή ήταν κάτι σαν φεραρι) και θα αλλάξει μόνο αν του στείλουν χαρτί για νέα ΥΔΕ. Θα ανέβω σε μια μπανανιά.......που λέει και το τραγούδι. ΥΣ. έχετε ακούσει να στέλνει η ΔΕΗ χαρτάκια και να ζητάει ΥΔΕ?
  17. Πάρα πολλοί Π/Μ κάνουν Φ/Β. Τώρα αν τους τα υπογράφει κανένας υπογραφάκιας είναι ακριβώς σαν να τους τα δέχεται η ΔΕΗ αφού δεν κάνουν έλεγχο στα τιμολόγια για το ποιος πραγματικά το κατασκευάζει.....(Πιστεύω υπάρχουν τρόποι αν και ποιος χέστηκε πάει και αυτή η φούσκα)
  18. Δεν ήμουν κατανοητός. Εξετάσεις για να παίρνουμε επαγγελματικά δικαιώματα. Δεν μπορεί δηλαδή με τη μία να υπογράφεις απεριόριστα KW και να μην εξετάζεσαι! Θυμάμαι φίλο μηχανολόγο που δεν ξέρει τι είναι ο ΔΔΕ. (δεν το λέω για κακό δεν θέλει να ασχοληθεί με ηλεκτρολογικά ποτέ του είναι όλοι έτσι όμως?). Εξετάσεις Για τα ΕΔ ζητάω εγώ ίδιες για όλους.Σοβαρες όμως με τη δυσκολία να κλιμακώνεται όσο ανεβαίνουν οι κατηγορίες και αν μπορεί μετά και το παιδί από ΙΕΚ ας τις περάσει. Προφανώς και τα κάνεις γιατί είσαι μηχανολόγος ο τοπογράφος και ο πολιτικός μηχανικός γιατί τα κάνει και ο μεταλλειολόγος να μην μπορεί?
  19. chrisven Η συγκεκριμένη βάση τοποθετείται με μία τρυπανόβιδα!! είναι επιτρεπτό αλλά να μην τρελαθούμε κιόλας αλλά να δίνεις και στατική επάρκεια......Και ο άλλος που τα κρέμασε θα σου πει πως στο εξωτερικό τα βάζουν στην πρόσοψη του κτιρίου και πως είναι και πολύ προχώ ο τύπος για την εποχή του. Ερώτηση: Ο υπάλληλος της ΔΕΗ πόσες σφαλιάρες θέλει που έκανε τη σύνδεση?
  20. Εξετάσεις για όλους και όλα αυτό είναι το σωστό. Αν και δεν μου αρέσει να κράζω τα ΤΕΙ για ποιο λόγο πρέπει να μην δίνουμε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ εξετάσεις για τίποτα? Και στην τελική αφού σου παίρνει όντως να κατανοήσεις κάτι καινούργιο τόσο γρήγορα ζήτα να εξεταστείς και σε αυτό....... Έχουμε γίνει λίγο από όλα κανω και Φ/Β μωρέ κάνω και αλλαγές χρήσεις. Από τη στιγμή ρε συνάδελφοι που θεωρούμε όλοι πως έχουμε βάσεις και γνώσεις ΑΣ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΜΕ!! και επιτέλους μια αναλογία ΠΕ-ΤΕ και ότι άλλο θέλετε. Μου αρέσει που στο πληκτρολόγιο τσακωνόμαστε αλλά ΟΠΟΤΕ έχω συνεργαστεί με συνάδελφο Πολυτεχνείου ή ΤΕΙ η δουλειά ήταν απόλαυση με επιστημονικό υπόβαθρο. Όποτε έτυχε να βρεθώ στο δρόμο κανενός εργολάβου άστα βράστα. ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ από τη στιγμή που ο καθένας ανοίγει ένα τεχνικό γραφείο όποτε και όπου θέλει!! Τα Ε.Δ. κάποιων ειδικοτήτων είναι άλλο θέμα και δεν θα πρέπε να συζητιούνται σε κανένα γα.....μενο μνημόνιο!
  21. χαχαχααχχα. Συμφωνούμε πως διαφωνούμε λοιπόν. Πάντως μάλλον βρήκα άκρη.......έχουμε μάλλον θέμα με τον power one θα το τσεκάρω μέσα στο σκ και τη Δευτέρα θα σας πω. Μιλώντας με τα παιδιά από εκεί μου είπαν πως θα μπορούσε να πετά σκουπίδια αν έχει βραχυκυκλώσει το MPPT. Θα ξέρουμε μάλλον αύριο που θα πάει να το δει ο εγκαταστάτης μιας και είναι μακρία!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.