Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ellipag

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

ellipag's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητή/έ chrisven Πολύ σωστά χρησιμοποιώ το forum το τελευταίο τρίμηνο με την ανάγνωση τοποθετήσεων σε πολλά ερωτήματα που μας απασχολούν καθημερινά. Ευχαριστώ πολύ που μου δίνετε την ευκαιρία να πω το πόσο πολύ με έχουν χρησιμεύσει οι ερωτοαπαντήσεις των μελών ιδίως τις ώρες που δεν μπορείς να πάρεις κάποιον συνάδελφο τηλέφωνο για να σε βοηθήσει , ενώ η προθεσμία παράδοσης του έργου λήγει την επόμενη μερα . Εξάλλου η προβολή μου δεν έχει να κάνει με εσάς αφού είστε μιας άλλης ειδικότητος. Ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό καλωσόρισμα σας σαν παλιο μέλος του forum. φιλικά Έλλη
  2. ΕΛΛΗ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ «ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ» Που ψηφίζουμε Την Κυριακή 3 Απριλίου 2011 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 36 πόλεις της Χώρας οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΔΑΤΜ (Πανελλήνιος Σύλλογος Διπλωματούχων Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών). Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στα κατά τόπους Περιφερειακά – Τοπικά Τμήματα και Συλλόγους Αγρ. Τοπογράφων Μηχ. (ΑΤΜ) οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των Διοικητικών τους Συμβουλίων. Στην Αθήνα οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 09:00 έως τις 20:00 και θα λάβουν χώρα στο Λαμπαδάριο κτίριο της Σχολής ΑΤΜ στη Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Στη Θεσσαλονίκη οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 09:00 έως τις 20:00 και θα λάβουν χώρα στο κτίριο του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας. Στις υπόλοιπες 36 πόλεις η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 15:00 έως τις 20:00.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.