Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

aand

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  1. Μήπως γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτή την πιστοποίηση ITIL Version 3 Foundation Certificate EX0-101; Ή αν αυτό το πακέτο http://www.e-careers.com/project-management/project-management-training/project-management-master-packag αξίζει; Χρειάζομαι την πιστοποίηση, είμαι στο χώρο του ΙΤ. Για το PMP δε μπορώ να δώσω αν κατάλαβα καλά γιατί απαιτεί πολλές ώρες εμπειρίας που δεν έχω.
  2. Κοιτούσα στο site του ΤΣΜΕΔΕ (www.tsmede.eu) και του ΤΕΕ και δε βρήκα τίποτα. Εκ των υστέρων το βρήκα αυτό που λες. Ευχαριστώ.
  3. Εγώ χρειάστηκε να κάνω εξετάσεις την προηγούμενη εβδομάδα. Πήγα σε συμβεβλημένο γιατρό ΤΣΜΕΔΕ, που είναι και συμβεβλημένος γιατρός του ΕΟΠΥΥ, δεν πλήρωσα τίποτα, μου τις έγραψε σε παλιό βιβλιάριο και χειρόγραφα (γιατί το ΕΤΑΑ δεν έχει προστεθεί στο σύστημα), πήγα σε συμβεβλημένο ιδιωτικό ιατρικό κέντρο και πλήρωσα 15%. Ένα ψιλομπάχαλο γιατί ήταν έκτακτο. Αν πήγαινα εντελώς ιδιωτικά μου ζητούσαν 50 Ευρώ, μέσω ΕΟΠΥΥ πλήρωσα 2 Ευρώ.
  4. Τελικά μπήκαμε στον ΕΟΠΥΥ από 12/11 αλλά δεν υπήρξε καμία ενημέρωση από κανέναν (ούτε ΤΕΕ, ούτε ΤΣΜΕΔΕ).
  5. Έχω δύο διαμερίσματα 58τμ έκαστο και θέλω να πάρω το ένα δωμάτιο του ενός διαμερίσματος και να το ενώσω με το δεύτερο διαμέρισμα. Ποιές ενέργειες πρέπει να γίνουν για να δηλωθεί αυτή η αλλαγή; Σίγουρα πρέπει να ενημερωθεί ΔΕΗ για τα τετραγωνικά των νέων διαμερισμάτων. Συμβολαιογραφικά και πολεοδομία επίσης; Ξέρετε κόστος περίπου;
  6. Ο ιδιοκτήτης. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός αλλά δεν έχω ασχοληθεί με άδειες για να βγάλω άκρη.
  7. Καλησπέρα, Έχουμε μια ισόγεια κατασκευή με 2 διαμερίσματα (60 τμ η καθεμία) και τον Ιούλιο ξεκινήσαμε διαδικασίες για την ανέγερση σπιτιού από πάνω (περίπου 135 τμ). Επειδή είναι παλιό χτίσμα (του 70) χρειαστήκαμε και άδεια για ενίσχυση των κολόνων. Η άδεια δε έχει ακόμη εκδοθεί. Πριν λίγες εβδομάδες αποφασίσαμε ότι δε θα χτίσουμε από πάνω αλλά θα ενώσουμε τα 2 κάτω διαμερίσματα σε ένα. Για την πάνω άδεια έχουμε καταθέσει μεγάλο μέρος των χρημάτων (απομένουν ~2000) και δεν έχουμε πληρώσει επίβλεψη ακόμη. Το ερώτημα είναι μπορεί να γίνει αναθεώρηση/τροποποίηση της προς έκδοση άδειας ή πρέπει να εκδοθεί νέα άδεια για το κάτω και να χαθούν όλα τα χρήματα που έχουμε ήδη δώσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.