Jump to content

tsx

Core Members
 • Posts

  1,573
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Everything posted by tsx

 1. Ας μην ήταν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Ηπείρου επαγγελματίας που θίγεται από τις λαμογιές που έγιναν εκεί και σιγά μην το κάνανε θέμα.
 2. Μην ανησυχείς συνάδελφε, για το πρόγραμμα είναι αδιάφορο το είδος παραστατικού που έκοψε. Δεν θα έχεις πρόβλημα.
 3. Δυστυχώς ήταν προφανές από την αρχή και το είχα αναφέρει στο ΤΕΕ πως από πρόγραμμα του γρήγορου, πλην όμως τίμιου, θα γίνει το πρόγραμμα του κλέφτη και του ψεύτη
 4. Εάν πχ το σπίτι έχει εμβαδόν 100 τμ και οι πρόβολοι κλπ είναι άλλα 30 τμ, μπορείς να βάλεις και τα 130 τμ στο πρόγραμμα.
 5. Εντάξει, το διόρθωσαν, αφού αγχώσανε πόσους πελάτες μου και όχι μόνο...
 6. Άντε να δούμε πότε θα πάρουν μπρος στο υπουργείο... https://greenagenda.gr/εξοικονομώ-αυτονομώ-αναστάτωση-με/?fbclid=IwAR3E-uuV6PztNS-engiC8oK7Y5-0d6rdE1fM2ThX__M4GKj6BrkmP1qM2lg
 7. Μου το ζήτησαν πολλές φορές. Σε όλες τις περιπτώσεις ανέβασα λογαριασμούς μετά το 2020 και δεν υπήρξε πρόβλημα. Ο ελεγκτής σου δεν πέρασε ευχάριστο βράδυ και την πληρώνεις εσύ Εάν υπάρξει πάντως ενδιαφέρον, πολύ ευχαρίστως θα συμμετάσχω σε μία μαζική αγωγή προς τα εκεί. Μας τα έχουν κάνει Ζέπελιν...
 8. Είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για τα ενοικιαζόμενα ακίνητα. Δεν μπορείς να το αποφύγεις.
 9. Μόνο ένα σενάριο να βάλεις στο ΠΕΑ. Το πρώτο σενάριο διαβάζει το σύστημα
 10. Στο επόμενο ο ψιλός κύριος. Τώρα μόνο ο επικαρπωτής.
 11. Το buildingcert κάνει κούλουμα σήμερα, πετώντας αετό. Πεσμένο 10 μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας. Δεν θα με ξαφνιάσει μία νέα παράταση. Edit: Τώρα πρόσεξα πως είναι προγραμματισμένη διακοπή για ένα 24ωρο.
 12. Δεν υπάρχει υποχρέωση να ανεβαίνει κατηγορία, ας μείνει και στην Β+
 13. Καλό είναι να αποφεύγουμε τις "μαμουνιές" γιατί με το ελληνικό κράτος και τις ελληνικές υπηρεσίες, ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Εμείς λέμε πως, λογικά δεν θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά ρισκάροντας να κάνουμε μαμουνιά, εάν κάτι δεν πάει καλά, εμείς θα λογοδοτήσουμε στον πελάτη μας για κάτι που κάναμε για να ωφεληθεί ΜΟΝΟ ο πελάτης μας. Δεν το έχουν σε τίποτε, να βγάλουν μετά τις αιτήσεις, συμπληρωματικές οδηγίες που θα πετάνε εκτός αυτές τις περιπτώσεις, βάζοντας ένα όριο στα μόρια της αίτησης μετά την υλοποίηση.
 14. Και όμως συνάδελφε, έχω δει περιπτώσεις που από τον έλεγχο περνάνε ως R τα νέα και τα παλιά υλικά. Επίσης έχω δει υποθέσεις να περνάνε όλα τα κουφώματα ως παράθυρα, ώστε να πιάνουν μεγαλύτερη αμοιβή. Λογικά οι ελεγκτές είναι κατά περίπτωση ότι να ναι.
 15. Αφορά τα νέα υλικά που θα τοποθετήσεις, αν και έχω δει μερικές υποθέσεις να δηλώνουν το R συνυπολογίζοντας και το R του υπάρχοντα τοίχου. Οπότε για θερμομόνωση σε μερικώς μονωμένο τοίχο, με 2-3 cm, τιμολογούν στην κατηγορία R>1.8
 16. Εγώ πιστεύω πως οποιαδήποτε ρύθμιση μέχρι 7τμ μπορεί να γίνει μετά και την αίτηση. Εάν ισχύει κάτι διαφορετικό θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρο και να μην υπάρχουν αμφιβολίες.
 17. Έχω υποβάλλει αίτηση από ψιλό κύριο χωρίς κανένα πρόβλημα. Το δηλώνει στο Ε2 ο επικαρπωτής ως δωρεάν παραχώρηση; Είναι σωστά δηλωμένος ο αριθμός παροχής η. ρεύματος σε όλα τα έγγραφα;
 18. Εάν το ακίνητο το κατοικεί ένας συγκύριος, μόνο εκείνος μπορεί να κάνει αίτηση. Δεν μπορεί δηλαδή να κάνει αίτηση ο επικαρπωτής, όταν το κατοικεί ο ψιλός κύριος.
 19. Προσπαθεί κάποιος συνάδελφος σήμερα, από το μεσημέρι και μετά, να ανεβάσει αίτηση, χωρίς να παρουσιάζεται πρόβλημα; Εμένα σήμερα το πληροφοριακό σύστημα τα έχει παίξει.
 20. Να κάνετε Απαλοιφή δεδομένων περιήγησης και μπορείτε να μπείτε άμεσα με άλλους κωδικούς.
 21. Χρόνια πολλά σε όλους, Εξώπορτες έχω περάσει αρκετές, πάντα στην κατηγορία 1.Α2 τις αλουμινίου ή στην 1.Γ2 για τις συνθετικές. Κανένα πρόβλημα δεν έχω συναντήσει.
 22. Το τι θα κάναμε εμείς ή το τι θα κάνεις εσύ είναι αδιάφορο. Ο ελεγκτής θα δει τα πιστοποιητικά και θα το κατατάξει εκεί που ανήκει. Μετά θα είναι χειρότερα για τον ιδιοκτήτη γιατί θα πρέπει να πληρώσει την διαφορά του παραστατικού. Στην παραπάνω εικόνα πάντως, δεν μπορώ να βγάλω εύκολα άκρη. Αν το Heating3 που δείχνει 11,9kw αντιστοιχεί στο θερμότερο κλίμα, τότε πάει στην κατηγορία 3.Γ.ΙΙ
 23. Υπόψιν, το Β ΠΕΑ θα το κάνει κάποιος κατόπιν κλήρωσης. Μεγάλο το ρίσκο, εκτός εάν αποσυνδεθεί από την κεντρική.
 24. Δεν ισχύει αυτό με την βεβαίωση ΟΤΑ και την ημερομηνία. Έχω ανεβάσει πολλές μεταχρονολογημένες. Θα ήταν και παράλογο άλλωστε, μη τρελαθούμε.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.