Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

thrilas

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

thrilas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το πιο σημαντικό όσο και να ακούγεται σύνηθες είναι επέλεξε αυτό που σου αρέσει και ακολούθησετο...
  2. Καλησπέρα φίλε τα τελευταία χρόνια οι περίσσοτεροι έχουν μπει στους Πολιτικούς από το φροντιστήριο του _______ ,για χρήματα δεν ξέρω τι γίνεται...Πέρυσι αντοχή που άκουσα έβαλαν δύσκολα είχαν κάνει τα ίδια...Και στα υπόλοιπα δεν υπήρχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Πάντως κάνε μια έρευνα αγοράς πριν το αποφασίσεις, είναι αρκετά χρήματα και θέλει όρεξη...Καλή δύναμη και καλή τύχη σε ότι και να κάνεις.
  3. Στον Ποδάρα από ότι άκουσα φέτος έχει καλούς καθηγητές και Μηχανική Ι και Μηχανική ΙΙ συγκεκριμένα άκουσα για Μηχανική Ι έχει έναν πάρα πολύ καλό που έχει αναλάβει τα φετινά τμήματα και αν θυμάμαι καλά είναι Τοπογράφος&Πολιτικός Μηχαν ΕΜΠ .Τώρα ο καθένας κρίνει μόνος του...Πάντως όποιος το πάρει απόφαση να δώσει θέλει όρεξη και αρκετό διαβασμα τόσο για να μπεις όσο και για να βγεις....
  4. Για μαθήματα ξέρω ένα πολύ καλό για ιδιαίτερα τόσο για Πάτρα όσο και για ΕΜΠ.Όποιος θέλει ας στείλει pm για να του πω.Έίναι απόφοιτος Πολυτεχνείου και έχει περάσει και ο ίδιος με κατατακτήριες πρώτος άρα ξέρει τι χρειάζεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.