Μετάβαση στο περιεχόμενο

ageroxos1

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Θα ήθελα να μάθω τι παίζει ρόλο στην εκτίμηση ενός ακινήτου και πότε ένα ακίνητο θεωρείται ημιτελές
  2. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Θα ηθελα να μαθω επισης αν μετα την αυτοψια του μηχανικου και εφοσον πληρω τις οικονομικες προυποθεσεις που θελει η τραπεζα σε σχεση με το υψος του δανειου και την εκτιμηθεισα εμπορικη αξια του ακινητου , υπαρχει περιπτωση να υπαρχει απαιτηση ολοκληρωτικης αποπαιρατωσης της οικιας ή προχωραει κανονικα το δανειο?
  3. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Μετα απο αντιπαροχή ειμαι κυριος ενος οροφοδιαμερισματος Β οροφου στην περιοχη του Κερατσινιου. Αυτη την εβδομαδα θα ερθει μηχανικοσ του Ταχυδρομικου Ταμιευτηριου για να εκτιμησει το ακινητο καθοτι κατοπιν αιτησης μου εχει προεγκριθει ενα δανειο με εξασφαλισεις για μεταφορα οφειλών απο την εν λογω τραπεζα. Από το σπίτι αυτη την στιγμη λοιπουν η κουζινα οι ντουλαπεσ και οι εσωτερικεσ πορτες. Θελω να μαθω αν θεωρειται τελειωμενο και αν υπαρχει περιπτωση ο μηχανικος να απαιτει να εχει προχωρησει κι αλλο το σπιτι. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Edit" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, terry
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.