Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

georgia1986

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by georgia1986

  1. χρειάζεται για τη συγκεκριμένη χρήση όταν είναι κατά παρέκκλιση ως προς το εμβαδό, το πρόσωπο και το βάθος του γηπέδου.
  2. είναι προ του 2003 και έχει ένα αγροτικό μονοπάτι που οδηγεί στο αγροτεμάχιο. από την πολεοδομία μου είπαν επειδή πρόκειται για κτηνοτροφική εγκατάσταση χρειάζεται έγκριση από ΣΥΠΟΘΑ αλλά εγώ έχω μπερδευτεί λίγο με τη νομοθεσία....
  3. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής: για την κατασκευή μιας κτηνοτροφικής εγκατάστασης σε αγροτεμάχιο άνω των 4000τμ που εξυπηρετείται από αγροτικό δρόμο υπάρχει απαίτηση για πρόσωπο σε αυτό τον αγροτικό δρόμο; επίσης αν το αγροτεμάχιο είναι τυφλό υπάρχει απαίτηση παρέκκλισης από το ΣΥΠΟΘΑ; Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
  4. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την υποβολή προσωρινής δήλωσης παρακρατούμενων φόρων από αμοιβές επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μου έκοψαν ένα τιμολόγιο με παρακράτηση φόρου 200€. Θα υποβάλλω εγώ τη δήλωση αλλά δε βλέπω κάπου στη δήλωση να φαίνεται το άτομο που του παρακράτησα το φόρο. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!
  5. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για την υποβολή προσωρινής δήλωσης παρακρατούμενων φόρων από αμοιβές επιχειρηματικής δραστηριότητας. Μου έκοψαν ένα τιμολόγιο με παρακράτηση φόρου 200€. Θα υποβάλλω εγώ τη δήλωση αλλά δε βλέπω κάπου στη δήλωση να φαίνεται το άτομο που του παρακράτησα το φόρο. Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; Ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.