Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

JEK

Core Members
  • Περιεχόμενα

    382
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by JEK

  1. nik, ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Από τον πίνακα βλέπουμε πως για πρόβολο 2.50μ,μέχρι 10μ πλάτος έχουμε τριέρειστη με σημαντική μείωση της ροπής. Δυστυχώς όμως δεν προκύπτει μείωση του πάχους της εσωτερικής πλάκας,διότι τι θα την κάνεις την ροπή πάκτωσης; Μπορείς να δώσεις λίγο ροπή στρέψης στην δοκό; Στο στάδιο ΙΙ είναι πολύ μικρή,αν θυμάμαι καλά. Καλά τα λέει κι ο Αλέξης που τον θυμάμαι κι αυτόν πάντα εύστοχο.
  2. Μέχρι να εγκαταλείψω το επάγγελμα του στατικού δεν υπήρχε σχετική διάταξη πουθενά. Στα χρόνια μου λαμβάναμε ίσο πάχος μέσα έξω. Άλλαξε κάτι;
  3. Να σεβόμαστε τον θανόντα,αλλά να μην ξεχνάμε τον ελληνικό λαό που είναι ο πραγματικός δημιουργός του μετρό. Κατά τ'άλλα το άρθρο ούτε για επικήδειος δεν κάνει..
  4. Τα παλιά καλά χρόνια υπήρχε και το ΤΕΕ, έκανε τις πραγματογνωμοσύνες του,μερικές δημοσιεύονταν στα Τεχνικά Χρονικά (ανάλογα με την σοβαρότητα ), άλλες πήγαιναν στην βιβλιοθήκη. Τελοσπάντων, με κάποιο τρόπο ξεστραβωνόμαστε. Αξίζει τον κόπο και έχω περιέργεια να παρακολουθήσω, τι ενέργειες τεχνικές ή αστικές θα γίνουν από εδώ και πέρα. Ίσως κάποιος από τους εκλεκτούς συναδέλφους που γράφουν εδώ, έχει την διάθεση και την δυνατότητα να μας ενημερώνει..
  5. Το πρόβλημα σου δεν είναι ο Κsys. Βάλε αύξηση 10% στις αντοχές. Ποιές αντοχές όμως; Με την σεισμική απόκριση τι γίνεται; Μιλάμε για διατριβή. Ρίξε μια ματιά: 3ο Πανελλ. Συν. Αντισ. Μηχανικής 2008 - Άρθρο 2013 - Άρθρο 2072
  6. Η προγενέστερη φωτό που ανέβασε ο kan62 φώτισε την πλάνη μου: μπουτελιάρισμα μετά την αστοχία. Εν τούτοις δεν έχω τύψεις. Το πριν ή μετά είναι οι δύο όψεις της ίδιας παράνοιας.
  7. Επί πλέον θα έχει επισυμβεί: 1. Υποβιβασμός των όποιων οπλισμών. 2. Λανθασμένη διάταξη οπλισμών στην γωνία. Υ.Γ Τι σόι μπουτελιάρισμα είναι αυτό;;
  8. Εμένα με άφησε παγερά αδιάφορο. Αντιθέτως με εκνεύρισε το σπίτι της Σύρου που ανέβασε κάποιος καλός συνάδελφος.
  9. Αυτό κι αν είναι χρονοκαθυστέρηση. Δύο χρόνια τώρα διδάσκει η συνάδελφος.. Το -1 δεν το έβαλα εγώ. Δεν μ'αρέσουν τα αρνητικά..
  10. Ο καθείς υπόλογος στην συνειδησή του..
  11. Δεν με κατάλαβες..δεν το έθεσα με την υλική του διάσταση, που είναι εξίσου κυρίαρχη με την φιλοσοφική.
  12. Το είπαμε terry! Άσχετο είναι. Όπως και το ΟΧΙ του 40.. Εγώ ψήφισα ΟΧΙ αλλά δεν αισθάνομαι ήρωας.
  13. Να ξέρεις άγνωστε συνάδελφε,πως το ΟΧΙ πολλών είχε υπαρξιακό χαρακτήρα..
  14. Συμφωνώ! Γελοίο βέβαια είναι να ασχολούμαστε και με Μπάμπη..
  15. Το βράδυ του δημοψηφίσματος άκουγα έναν κομματικό ( Λεονής),ολίγον υστερικά να ισχυρίζεται πως το ΚΚΕ σάρωσε. Άκυρα+Λευκά+%της Αποχής.. Επειδή είσαι πνευματώδης άνθρωπος και απλός οπαδός,θα συμφωνήσεις ότι το άτομο μάλλον τρικυμία είχε..
  16. Γράψου σε μια σχολή σχετική. Όσο επιτρέπουν τα μόρια που πήρες. Του χρόνου δώσε πάλι. Αν θες τόσο τους Π.Μ..
  17. ΗQ7: Το σέβομαι και το κόβω. Το Νο 8 είναι ο γίγαντας Γιώργος Σιδέρης( γιατί πάνω απ'όλα είμαστε Ολυμπιακοί!)
  18. Παίζει μπάλα και αυτός μαθαίνω.. Υ.Γ Να είσαι καλά pirsogiannis με την στοχαστική σου παρέμβαση.
  19. Ρε συνάδελφοι,αυτή η είδηση ήταν η πιο ευχάριστη της ημέρας. Μέχρι συγκινήσεως δηλαδή! Λέτε να ρετάρω;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.