Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aquadelta

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

802 profile views

Aquadelta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ πολυ συνάδελφε για το χρόνο σου και για την χρήσιμη απάντηση!!
  2. Καλησπέρα σας!! Το λογισμικό υπάρχει κάπου διαθέσιμο?? Χωρις να το έχω δει η δοκιμασει σε ευχαριστούμε πολυ για την προσπάθεια και τον κοπο σου!!!
  3. Καλημέρα Συνάδελφοι Ηθελα να ρωτησω οσους ασχολούνται με το αντικειμενο του Τ.Α. εάν έχετε βρει κάποιο πρόγραμμα (η κάποιον άλλο τρόπο) για να μας βοηθάει στο προγραμμα των επισκέψεων δηλαδη να μπορουμε με γρηγορο τροπο να βλεπουμε ποτε εχουμε κενά κλπ και ιδιανικά να μπορουμε ισως να επιλέγουμε ημερομηνίες και να τις δεσμέυει για να μην εχουμε επικαλύψεις κλπ. Ελπίζω να έγινα κατανοητός..!! Ευχαριστώ πολυ!!!
  4. Καλημέρα συνάδελφοι, εκτός απο την Τεχνική Εκθεση στα Downloads υπάρχει ισως συμπληρωματικά καμία άλλη να την έχουμε ως υποδειγμα? Ευχαριστώ πολυ!!
  5. Προφανώς ο συνάδελφος ρωτάει το πώς θα κατανεμουμε τις 25 η παραπάνω ώρες ανά έτος. Πρέπει υποχρεωτικά να έχουμε επίσκεψη κάθε μήνα? Πρέπει να είναι όλες οι επισκέψεις ίσες? Μπορεί ένας η δύο μήνες να παραλείπονται πχ Αύγουστος η Δεκέμβριο?
  6. Όταν λες επιχειρήση κατασκευής εννοείς εργοστάσιο που κατασκευάζει θερμοκήπια (που αυτό συμπεραίνεται όπως το γραφεις) ή μήπως επιχείρηση που στήνει θερμοκήπια για να χρησιμοποιεί για καλλιέργειες κλπ??
  7. Καλησπέρα!! Ευχαριστώ για την απάντηση Didonis. Θα εκτιμούσα εάν κάποιος άλλος συνάδελφος θα μπορούσε να απαντήσει ισως πιο αναλυτικά στα υπολοιπα ερωτήματα!
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι. Να κανω μια ερώτηση ισως εχει απαντηθει στο παρελθον αλλα δε βρηκα ξεκαθαρη απαντηση και λαμβανοντας υποψη οτι εχω δει αρκετες βεβαιώσεις απο διαφορες ειδικότητες ρωταω το εξης - Υπαρχει περιορισμος στο ποιες ειδικότητες μπορουν να δωσουν τη βεβαιωση χώρου κύριας χρήσης? - επισης βλεπω αλλες βεβαιωσεις δε γραφουν "Ο χωρος ειναι κύριας χρησης" αλλά "ο χώρος πληροι τις προδιαγραφες κυριας χρησης" κλπ. Εχουν ουσιαστικη διαφορα αυτα τα δυο μεταξυ τους?? Στο νομο απο οτι ειδα λεει απλα "βεβαιωση μηχανικου" χωρις να αναφερει ειδικότες. Αν δεν ισχύει αυτό, απο που προκύπτει ο περιορισμος εάν υπάρχει? Ευχαριστώ πολυ!!
  9. Γειά σου Παύλο. Ειναι πολύ σωστή η τοποθέτησή σου. Οπότε προκύπτουν το εξής ερωτήματα. Έστω οτι ένας μηχανολόγος έχει αυτές τις γνώσεις (μέσω σπουδών, εμπειρείας,σεμιναρίων κλπ) Μπορεί να δώσει αυτή τη βεβαίωση? Η δεν επιτρέπεται? Και επειδή για να είμαι ειλικρινής στην περιπτωση μου τόσο εξιδεικευμένες γνώσεις ισως να μην έχω ακόμα, περι νομιμότητας κτηρίων μη αυθαιρεσιών κλπ, όμως εγώ ρώτησα για τη βεβαίωση περι αδομητου οικοπέδου. Δηλαδή να βεβαιώσουμε οτι σε ενα οικόπεδο δεν υπάρχει κανενός είδους κτίσμα, τοιχος κλπ κλπ.? Σε ευχαριστω πολυ για την απάντηση και το χρόνο σου!
  10. Καλησπέρα συνάδελφοι, γράφω εδώ επειδη το θέμα "Βεβαίωση μηχανικου για αδόμητα ακίνητα" είναι κλειδωμένο για απαντήσεις. Υπάρχει περιορισμός στο ποιες ειδικότητες μηχανικών μπορουν να εκδώσουν από το σύστημα του ΤΕΕ την βεβαίωση περι αδομήτου? Η από τη στιγμή που το σύστημα με κωδικούς ΤΕΕ μας δινει πρόσβαση τοτε μπορούμε?
  11. ΚΑλησπέρα συνάδελφοι!! Υπάρχει τελικά καποιο υποδειγμα για το θέμα εδώ?? Αν έχει κανεις θα μπορουσε να το ανεβάσει? Ευχαριστώ πολυ!!
  12. Καλησπέρα συνάδελφοι Επειδή έχω ακούσει διάφορες απόψεις αλλά δεν έχω βρει κάπου κάποια διάταξη που να το απαγορεύει ήθελα να ρωτήσω το εξής. Εστιατόρια εντός τουριστικών καταλυμάτων (ξενοδοχείων η ενοικ. δωματίων) μπορούν να δέχονται και εξωτερικούς πελάτες? Υπό ποιες προϋποθέσεις εάν υπάρχουν? Η λογική λέει πάντως ότι δεν διαφέρουν σε κάτι από τα άλλα εστιατόρια εκτός ξενοδοχείων.
  13. Καλησπέρα συνάδελφοι!! Μήπως υπάρχει κάπου κάποιο υπόδειγμα για τεχνική περιγραφή της εγκατάστασης για εργαστήριο-βιομηχανία? Τώρα ξεκινάω και θα με βοηθούσε πολύ. Σας ευχαριστώ πολυ!!
  14. Καλησπέρα! Πρέπει να κοιτάξεις πρώτα εάν έχει τις ελάχιστιες προδιαγραφές σύμφωνα με το ΦΕΚ (99% θα τις έχει). Πρέπει να γινει η γνωστοποίηση λειτουργίας με το σχετικό παράβολο. Πρέπει να φτιαχτεί ο φάκελος με όλα τα συνοδευτικά απαραίτητα έγγραφα για τον έλεγχο που θα γίνει απο την ΠΥΤ (όταν κ εάν γινει).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.