Μετάβαση στο περιεχόμενο

kibaris

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Καλά συνάδελφε, αλλά και συ δεν θα έχανες και τίποτα να μας γράψεις το link, και εγώ ψάχνω αυτόν τον νόμο... Δεν είναι και πάντα εύκολο να βρεθεί πού είναι το θέμα που ψάχνεις... Πάντως καλό είναι να γίνει μια μεγάλη υποκατηγορία για αυτόν τον νόμο, όπως εγινε με τον 3843/10 α.
  2. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Είναι όμως το νομοσχέδιο ή το τελικό που ψηφίστηκε?
  3. Ξέρει κανείς αν ψηφίστηκε ο νόμος για την τακτοποίηση αυθαιρέτων που περιμέναμε αρχές Σεπτεμβρίου 2011? Δεν βρήκα πουθενά τίποτα, ξέρει κανείς κανένα link? α.
  4. Μπορείς να έχεις εσοχή στο σώμα του κτιρίου ή κενό μέσα στο σώμα του κτιρίου, επιφάνεια με διαστάσεις 1,20Χ1,20 μινιμουμ, δεν μετράει ΣΔ, μετράει κάλυψη και όγκο. Φωτίζεις μόνο βοηθητικούς χώρους (λουτρα, διαδρόμους κλπ). Το ίδιο ισχύει και γιά "διόροφα τμήματα, ή ανοικτούς εξώστες" μέσα σε μία ιδιοκτησία, αν το κενό είναι >1,20Χ1,20. αλέκος
  5. Θα έλεγα οτι μπορείς να το κάνεις, διότι το πανί είναι ΜΗ μόνιμη κατασκευή, επί πλέον, δεν σε προστατεύει από τίποτα, (όπως μία συμπαγής κατασκευή), δηλαδή και αέρας περνάει, και νερό και τα πουλιά που πετάνε. Τώρα το πόση αντίσταση θα συναντήσεις είναι θέμα τύχης... αλέκος
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.