Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ntatskos

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ntatskos

  1. Ωραία αυτά οκ, αλλά ως τύπος, αριθμός, ημερομηνία πράξης και εκδούσα αρχή τι βάζεις?
  2. Καλημέρα συνάδελφοι, στα προ του 1955 τι βάζετε ως πράξη? Γιατί αν επιλέξουμε το Β-Δ του 1955 τότε πρέπει να συμπληρωθεί και αριθμός/ημερομηνία της πράξης.
  3. Συνάδελφοι είμαι στο στάδιο 06.α Αίτηση σε υπαγωγή - αναμονή υπογραφής δανειακής σύμβασης ,η σύμβαση έχει υπογραφεί στην τράπεζα στις 14/06. Πόσες μέρες εκτιμάτε ότι θα χρειαστεί ακόμη για να μεταβεί στο 07β όπου δηλώνουμε τους προμηθευτές?
  4. ναι αλλα σε αυτή τη περίπτωση δε γίνεται να βάλω τη παράβαση πλαγίων αποστάσεων...που θα τη δηλώσω αυτήν?
  5. Συνάδελφοι θέλω να ρωτήσω το εξής, έχω στο οικόπεδο 2 ισόγειες αποθήκες με συνολικό εμβαδό < 15 μ2, εκ των οποίων η μία είναι λεβητοστάσιο και έχει και παράβαση των πλάγιων ορίων. Το ερώτημά μου καταρχάς είναι αν μπορώ να τις βάλω σε Κ3 και τις 2 μιας και συνολικό εμβαδό είναι μικρότερο των 15μ2 και δεύτερον αν πρέπει να τις βάλω σε ξεχωριστά φύλλα καταγραφής μιας κ παράβαση πλαγίων αποστάσεων έχω μόνο στη μία. ευχαριστώ
  6. Δε θα χρειαστεί να γίνει τροποποιητική του Ε9 για 20+ χρόνια?Οικονομικώς δε συμφέρει..ΥΔ του ιδιοκτήτη ή του μηχανικού εννοείς?
  7. Η δικαιολογία ήταν ότι μπορεί οι τάδε εργασίες να έχουν γίνει για το υπόλοιπο σπίτι ...Απαράδεκτο να μην τα δέχονται με τη συγκεκριμένη λογική...Μέσω Ε9 είναι δύσκολο γιατί χρόνος κατασκευής είναι το 91-92...
  8. Συνάδελφοι, έκανα αίτηση στη επιτροπή του άρθρου 116 για τακτοποίηση 2 αυθαίρετων σε παραδοσιακό οικισμό. Μου ζήτησαν όμως επιπλέον αποδεικτικά παλαιότητας, ενώ τους είχα υποβάλλει τις καταστάσεις εργασιών από το ΙΚΑ σαν δημόσιο έγγραφο, τις οποίες δεν τις δέχθηκαν!Αεροφωτογραφίες της ΓΥΣ για τον συγκεκριμένο οικισμό και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν υπάρχουν.Τι άλλο αποδεικτικό χρόνου κατασκευής ζητούν δηλα δή, απορώ?Μπορεί να δώσει τα φώτα του κάποιος?
  9. Συνάδελφοι, έκανα αίτηση στη επιτροπή του άρθρου 116 για τακτοποίηση 2 αυθαίρετων σε παραδοσιακό οικισμό. Μου ζήτησαν όμως επιπλέον αποδεικτικά παλαιότητας, ενώ τους είχα υποβάλλει τις καταστάσεις εργασιών από το ΙΚΑ σαν δημόσιο έγγραφο, τις οποίες δεν τις δέχθηκαν!Αεροφωτογραφίες της ΓΥΣ για τον συγκεκριμένο οικισμό και το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν υπάρχουν.Τι άλλο αποδεικτικό χρόνου κατασκευής ζητούν δηλαδή, απορώ?Μπορεί να δώσει τα φώτα του κάποιος?
  10. Συνάδελφε πληρωσα το β εξαμηνο τις πρωτες μέρες του έτους και είχα μια προσαύξηση..αυτο το 1% εννοώ. Θα συμψηφιστεί με τις μελλοντικές?
  11. οσοι πληρωσαν αυτες τις μερες με προσαυξηση ξερει κανεις τι γινεται ? θα συμμψηφιστουν?
  12. θελω να κανω μια ερωτηση μιας και ανφερθηκε παραπανω, οτι τους μηχ.Περιβαλλοντος μας δεχονται στο 2ο ετος των Πολιτικων στην Μ.βρ. αν και κατα ποσο ισχυει αυτο και αν ανεβαζει το υψος των ετησιων διδακτρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.