Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

roylafant

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημέρα την γνώση σας παρακαλώ, είμαι Κρήτη κ μόλις εγκατέστησα αντλία LG inverter R32 220V ψύξης θέρμανσης σε διαμέρισμα 100 τ. μ. με θερμοπροσοψη και κουφώματα με θερμομόνωση αλλά χωρίς την αντίστοιχη μόνωση προς στιγμήν στην ταράτσα, τα λειτουργώ περίπου μια εβδομάδα με μέτρια χρήση (περίπου 8 ώρες την ημέρα) στους 10 βαθμούς Κελσίου το νερό όταν δουλεύουν και στους 20 βαθμός Κελσίου όταν είναι στην αναμονή τις υπόλοιπες 14 ώρες. Μου καταναλώνει περίπου 40 με 45 κιλοβάτ την ημέρα, είναι οκ; πριν την εγκατάσταση κατανάλωνα 16 κιλοβάτ περίπου ημερήσιος. Ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλή σας μέρα θα ήθελα την βοήθεια σας ,είμαι στην διαδικασία έκδοσης αδείας οικοδομής σε οικόπεδο που ήδη υπάρχουν άλλα τρία κτίσματα συγγενικών μου προσώπων για τα οποία έχουν γίνει οριζόντιες ιδιοκτησίες , το ποσοστό κάλυψης που αναλογεί στην δική μου οικοδομή ανέρχεται στα 200 τετραγωνικά . Ο μηχανικός μου, μου είπε ότι για να εκδοθεί η δική μου άδεια θα πρέπει πρώτα να νομιμοποιήσουν οι συγγενείς μου κάποιους ημιυπαίθριους που έχουν καλύψει καθώς και ένα γκαράζ (η σκεπή του είναι ξύλινη) που έχει κατασκευαστεί χωρίς άδεια (για τα κτίσματα είχαν εκδοθεί κανονικά οι άδειες). Θα ήθελα να μου πείτε εάν νομιμοποιηθούν οι αυθεραισίες , το,ποσοστό κάλυψης που αναλογεί σε αυτές θα αφαιρεθεί από το δικό μου ποσοστό ή όχι .ευχαριστώ εκ των προτέρων .
  3. Γιώργο καλησπέρα τα εμφανή μπετά δεν έχουν καλή εμφάνιση η σε δεσμεύουν στο βάψιμο του τοίχου
  4. Καλησπέρα βρίσκομαι στην διαδικασία της άδειας οικοδομής και ψάχνω για το καλύτερο θα ήθελα λοιπόν να μου πείτε αν με τα εμφανή μπετά γίνεται εξίσου καλή δουλεία και δεν χρειάζεται το κτήριο σοβάντισμα καθώς επίσης δεν απορροφά υγρασίες σε βάθος χρόνου . Ισχύει κάτι τέτοιο ή να ακολουθήσω την πεπατημένη με τον σοβά . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. ευχαριστώ για την απάντηση όμως θέλουμε να πάρουμε δάνειο και μπορώ μονό εγώ γίνεται να μπει και στα δυο ονόματα πριν την έναρξη των εργασιών ώστε να μου δοθεί το δάνειο με ευνοϊκούς όρους
  6. καλησπέρα θα ήθελα να ξέρω με ποιο τρόπο μπορώ σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του συζύγου η δυόροφη οικοδομή που θα χτίσουμε να ανήκει και στους ένας όροφος στον ένας και ένας στον άλλο. ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.