Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

PanosThes

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

PanosThes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, Παιδιά την ίδια ερώτηση έχω και γω να κάνω αν κάποιος γνωρίζει αλλά έτος 2015. Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία κατασκευή σε δημόσια και ιδιωτικά έργα περίπου 10 χρόνια . Έτος 2015, τι λεφτά θα μπορούσα να διαπραγματευτώ με κατασκευαστική εταιρία στο Dubai ή Abu Dhabi, στα Εμιράτα δηλαδή???? Που κυμαίνονται οι μισθοί. Με έναν που συζητάω και κάνει εύρεση εργασίας για μηχανικούς μου λέει 6.000 euros και πάνω. Ισχύουν αυτά τα ποσά?
  2. Καλημέρα με δύο επιπλέον ερωτήσεις και ευχαριστώ βέβαια για την ανταπόκριση και τις απαντήσεις τον Σωτήρη σε προηγούμενο ερώτημα που είχα θέσει. Το εισόδημα από Σεμινάριο σε ποιο κωδικό του Ε1 δηλώνεται? Επίσης, σε ποιο κωδικό του Ε1 δηλώνονται οι κρατήσεις και οι φόροι που κρατήθηκαν για το προαναφερθέν Σεμινάριο? Ευχαριστώ.
  3. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση Σωτήρη. Η αλήθεια είναι ότι 1η φορά συμπληρώνω μόνος μου τα έντυπα Ε1 και Ε3 και ίσως μερικά από αυτά που ρωτάω να μην ακούγονται πολύ σώα ή να θεωρούνται αυτονόητα. Όσον αφορά τώρα για τις εισφορές του ΤΣΜΕΔΕ, από την στιγμή που δεν τις κατέβαλα για το 2014 αυτές θα πρέπει να φαίνονται στην φορολογική αναμόρφωση στον πίνακα Ι στον κωδικό 2003.?Τι ακριβώς ορίζει ο κωδικός 2003 για τις μη καταβληθείσες εισφορές???? Από τη στιγμή που δεν τις κατέβαλα να μην συμπληρώσω καθόλου τον συγκεκριμένο κωδικό στον πίνακα αναμόρφωσης?
  4. Καλημέρα, Μία ερώτηση αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. Αν εγώ το 2014 δεν κατέβαλα καθόλου ασφαλιστικές εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ, τότε θα πρέπει αυτές τις μη καταβληθείσες εισφορές να τις καταχωρήσω στον πίνακα φορολογικής αναμόρφωσης Ι, στον κωδικό 2003? Και από εκεί το σύνολο του ποσού που αναμορφώνεται στο κωδικό 565!!!!!!???? Δηλαδή ενώ δεν κατέβαλα τις ασφαλιστικές μου εισφορές γιατί τα εισοδήματα μου ήταν ελάχιστα αυτές θα πρέπει να αυξάνουν το φορολογητέο μου εισόδημα?!!!!! Ευχαριστώ.
  5. Αυτό το μετρό τη Θεσσαλονίκης άμα ποτέ τελειώσει εγώ θα γίνω αεροπλάνο. Χρόνια τραβάει αυτή η ιστορία με τα αρχαία. Οι αιτίες της καθυστέρησης είναι περισσότερο οικονομικές και όχι αρχαιολογικές ευαισθησίες. Τα αρχαία είναι απλώς μία ωραία αφορμή για να δικαιολογηθούν οι καθυστερήσεις.
  6. Σε ευχαριστώ συνάδελφε για την άμεση ανταπόκριση. Μακάρι να μην πληρώσουμε και τα 332,76 γιατί οι εποχές δύσκολες. Τελικά σαν συμπέρασμα προκύπτει ότι καλό είναι κάποιος να γραφτεί στο ΜΕΚ ακόμα και αν δεν ενταχθεί άμεσα στο ΜΕΕΠ από τη στιγμή που δεν κοστίζει κάτι παραπάνω.
  7. Παιδιά μία ερώτηση αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει με την απάντηση του. Η εγγραφή στο ΜΕΚ και μόνο στο ΜΕΚ θα έχει επιπτώσεις στις ετήσιες εισφορές μου σαν Πολιτικός Μηχανικός? Θα αυξήσει τις εισφορές στο ΤΣΜΕΔΕ? Θα πρέπει να εγγραφώ σε κάποιον άλλο σύλλογο και να πληρώνω συνδρομές? Γενικά για μια εγγραφή στο ΜΕΚ ποιες είναι οι επιπλέον οικονομικές εισφορές για έναν Μηχανικό? Η κατάθεση δικαιολογητικών στη Δ15 μπορεί να γίνει ταχυδρομικά η θα πρέπει να κατέβω Αθήνα? Ευχαριστώ.
  8. Προσπαθώ να το ανοίξω με το Word 2013 και μου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο και δεν ανοίγει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.