Μετάβαση στο περιεχόμενο

euaisthitos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Γεωπόνος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

euaisthitos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και εγώ αυτό του είπα, αλλά το περίεργο είναι ότι το πτυχίο του το αναφέρει και η ΕΕΤΕΜ στην λίστα της. Με δεδομένο αυτό, η ερώτηση πήγαινε στο που πρέπει να ψάξει για να βρει ποιοι κάτοχοι πτυχίων εγγράφονται στο Βιβλίο Πτυχιούχων Ανωτέρων Τεχνικών Σχολών Ειδικότητας Μηχανολόγου. Βασικά του το ζήτησαν, και ψάχνει (και εγώ μαζί του όσο μπορώ) να βρει αν το δικαιούται. Και εν τέλει, ΠΕΠΤΕΓ ή ΕΕΤΕΜ? Ευχαριστώ.
  2. Καλημέρα. Που μπορούμε να μάθουμε ποιοι πτυχιούχοι εγγράφονται στο μητρώο του θέματος? Γνωστός έχει τελειώσει Μηχανικής Βιοσυστημάτων Λάρισα και ενδιαφέρεται να μάθει αν μπορεί να γραφτεί και που να απευθυνθεί. Ευχαριστώ.
  3. Τελικά βρήκες λύση στο θέμα ? Γιατί έφτασε η ώρα που ενδιαφέρει και εμένα πλέον.
  4. Καλησπερα. Κανε την μεταβιβαση του τεμαχιου απο τον πατερα στον υιο, πρωτα. Αν αυτο βεβαια γινει πριν ληξει η προθεσμια παρατασης των γεωτρησεων. Μετα νομιμοποιησε την γεωτρηση στο ονομα του υιου πλεον. Το φεκ το λεει καθαρα. Αν εχει ρευμα σαν αποδεικτικο δικαιωματος χρησης νερου θα προσκομισεις το χαρτι της δεη (ακομη και οποιαδηποτε λογαριασμο με σφραγιδα απο την ΔΕΗ ποτε ηλεκτροδοτηθηκε πρωτη φορα,υποθεση στην δεη 5 λεπτα). Αν δεν υπαρχει πλεον ρευμα, μια υπευθυνη δηλωση, οτι η γεωτρηση κατασκευαστηκε τοτε, εχει διαμετρο σωληνωσης Χ ιντες, βάθος Υ μετρα λειτουργει απο τοτε συνεχως και δεν υπαρχει αλλο αποδεικτικο στοιχειο κατασκευης της.
  5. Καλημερα σε ολους. Οποιος εχει οποιαδηποτε απορια περι των γεωτρησεων και μπορω να βοηθησω, πολυ ευχαριστως να το κανω διοτι τυγχανει να εχω αμεση σχεση με το αντικειμενο, εκ των εσω
  6. Απο οσο το εψαξα, δεν ξερω στην σωστη ή μη κατευθυνση, μια αδεια φωτοβολταικου επαγγελματικου να το πω απλα, δεν μπορει να πουληθει, μονη της. Με απλα λογια , δεν μπορει να αλλαξει το ΑΦΜ της, τουτεστιν, δεν πωλειται αδεια μονη της, αν δεν εχει ολοκληρωθει πρωτα τ εργο, δλδ αν δεν εχουν μπει τα φ/β εν λειτουργια, εστω και 1 KW που λεει ο λογος. Οσο για τα αγροτικα, καλα αυτο ειναι γνωστο, απαιτειται 5της λειτουργια της επιχειρησης πλεον, γτ ετσι αντιμετωπιζονται αυτες οι εγκαταστασεις. Οτιδηποτε αλλη πωληση, με χρηση τυπου "συμβολαιου", "συμφωνητικου" κλπ κλπ κλπ σε συμβολαιογραφο ειναι απλα ΑΚΥΡΗ! Χρειαζεται ιδιετερη προσοχη στους επιτηδιους που πανε να οικονομησουν απο το τπτ. Γενικα, οποιος σκεφτεται να κανει μια επενδυση, θελει ΠΟΛΥ ψαξιμο. Προσωπικη μου εμπειρια? Η αγορα εχει γεμισει απο ασχετους σε ολα τα επιπεδα, ειτε αυτο λεγεται "γραφειο δε ξερω τι" ειτε λεγεται δημοσια υπηρεσια, οτιδηποτε. Ασχετοσυνη κ αγιος ο θεος. Ολοι μαθανε 5-10 λογια και τα πιπιλιζουνε σαν καραμελα, Ακους παντου "φωτοβολταικα, αποσβεση, KW, πανελ, ινβερτερ" κλπ κλπ, λεξεις που μεχρι χθες δε ξεραν τι θα πουν. κ αμα τους ρωτησεις κατι ουσιωδες σου λενε " αυτο δε διευκρινηστηκε απο τον νομο" ή "μη φοβασαι μωρε, ελλαδαρα ειμαστε, μη κωλονεις". Αυτα κ συγνωμη αν σας κουρασα! Απλα αγανακτισα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.