Μετάβαση στο περιεχόμενο

Agios89

Members
  • Περιεχόμενα

    34
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Agios89

  1. Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή έχω χάσει την μπάλα με τις νομοθεσίες βγαίνει η μία μετά την άλλη και καπάκι τροποίηση ,σε μια μελέτη στεγανού βόθρου από ενοικιαζόμενα δωμάτια ποια νομοθεσία θα επικαλεστούμε τελικα;

  2. On 5/3/2020 at 4:51 ΜΜ, george t said:

    Οι μελέτες ΑΤΕΧ για τα πρατήρια καυσίμων γίνονται κυρίως με το redbook και το bluebook. Σύμφωνα με αυτά γίνονται οι διαβαθμίσεις στις μελέτες που καταθέτονται στο Μεταφορών 

    Τι είναι αυτά που ανέφερες?

  3. Φιλαράκι είναι λάμπες uv και τις έχω αγοράσει ήδη και τις επειγομαι να ανάψουν. Την συνδεσμολογία που ανέβασα επείδη δεν έχω εμπειρία με αυτές τις λάμπες, μου την είπε άτομο 30 χρόνια στον χώρο αυτό. Βρήκα λύση, ανοίγω παλιες λάμπες οικονομίας (φθορίου) ε27 και παίρνω το τσιπακι και το συνδέω κατευθειαν στην λάμπα και ανάβει. 

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  4. Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. 

    Έχω ένα ερώτημα. Πήρα από το ίντερνετ 4 λάμπες G23 UV(σκέτες) και  προσπαθώ να τις ανάψω. Θα ήθελα να ανάψω και τις 4 μαζί. Μέχρι στιγμής έχω συνδέσει την μία με ballast για λάμπες φθορίου 40 W και ένα starter και ανάβει. Μόλις συνδέσω την δεύτερη δεν ανάβει καμία.(εννοείται με το starter της και αυτή.) Καμιά βοήθεια?

  5. 21 λεπτά πριν, yian said:

    Συνάδερφε με μια γρήγορη αναζήτηση στο προφίλ σου βλέπω ότι 3 στα 5 ερωτήματά σου σχετίζονται με το να σου δώσει κάποιος κάποια έτοιμη μελέτη.

    Το φόρουμ δεν έχει δημιουργηθεί για να ανταλλάσσουμε μεταξύ μας μελέτες. Είμαι σίγουρος πως εάν ξεκινήσεις μόνος σου τη ζητούμενη μελέτη σίγουρα θα βρεθούν πολλοί έμπειροι συνάδερφοι να σε "ξεκολλήσουν" σε ενδεχόμενα αδιέξοδα.

    Καταρχάς δεν ζήτησα έτοιμη, είπα μια πρότυπη,βοήθεια κάτι, να δω πάνω κάτω πως γίνεται γιατι δεν έχω ιδέα πως γίνεται κάτι τέτοιο μιας και δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Μέχρι και Αθήνα έψαξα, τίποτα δεν βρήκα. Ευτυχώς βρήκα από έναν συνάδελφο μια μελέτη παλιά δικιά του παρόμοια και μου την έστειλε. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά. Όποιος χρειαστεί να τον βοηθήσω ας μου στείλει.

  6. Προφανώς και δεν βαριέμαι να πάω στο Μηχανολογικό, και αν δεν σε πειράζει αν δεν μπορείς να βοηθήσεις πήγαινε και σχολίασε κανένα άλλο θέμα. Σε ευχαριστώ.

    Απλά για να το ξέρεις και εσύ έχω ρωτήσει ήδη στο Μηχανολογικό δεν έχουν κάτι παρόμοιο.

    • Upvote 1
    • Downvote 4
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.