Μετάβαση στο περιεχόμενο

cpt1

Members
  • Περιεχόμενα

    67
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

cpt1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Απλά για να βεβαιωθώ Δήλωσα τις αυθαιρεσίες με τον Ν4178 και θα πάνε για νομιμοποποίηση με την έκδοση Ο.Α πληρώθηκε και το παράβολο. Τώρα για να πάρει ρεύμα ο ιδιοκτήτης πηγαίνει στη ΔΕΗ με το έντυπο βεβαίωση σύνδεσης με δίκτυα κοινής ωφέλειας και από το σύστημα ? ή χρειάζεται και τίποτα από Πολεοδομία?
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Για να προχωρήσει η διαδικασία πρέπει να πληρωθεί όλο το ποσό ή μόνο η πρώτη δόση των αυθαιρεσιών?
  3. Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας. Το 2008 έβγαλα άδεια για προκατασκευασμένη ισόγεια κατοικία. Μέχρι τώρα ο ιδιοκτήτης είχε εργοταξιακό ρεύμα και τώρα επειδή λήγει θέλει να πάρει το οριστικό ρεύμα. Έχουν γίνει κάποιες αυθερεσίες, επειδή είναι η πρώτη φορά που θα υποβάλλω χαρτιά για οριστικό ρεύμα μπορείτε να με βοηθήσετε να μου πείτε πια είναι η διαδικασία? Υποθέτω 1. νομιμοποιώ τις αυθερεσίες 2. Καλώ ελεγκτή δόμησης μετά?
  4. δηλαδή για να δώσω προσφορά εάν το υπόγειο είναι θερμαινόμενος χώρος το υπολογίζω στα μ2, ενώ εαν είναι μθχ δεν το υπολογίζω?
  5. Μια βοήθεια γιατί πρέπει να απαντήσω άμεσα. 1. Για κατάστημα με υπόγειο, ισόγειο και όροφο η νόμιμη αμοιβή είναι 2,5ευρω /τ.μ και θα περιλάβω και τα τετραγωνικά του υπογείου? 2. Στα πεα για καταστήματα (δεν εχω ξανακάνει) πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό απο ότι σε κατοικίες? Χρειάζεται να προσέξω κάτι?
  6. Κάνω ένα εξοικονομώ και ε'ιναι η πρώτη φορά που θα δηλώσω τζάκι. Το διαμέρισμα δεν έχει καθόλου θέρμανση και θέλουν να τοποθετήσουν ενεργειακό τζάκι. 1. Βάζω 1 καμινάδα? 2. στην παραγωγή τι τύπο επιλέγω? τοπική αερόψυκτη? 3.πηγή ενέργειας? βιομάζα? 4. στο δίκτυο διανομής επιλέγω αεραγωγούς εως 20% εσωτερικοί μονωμένους? και στο εξοικονομώ σε πια κατηγορία επιδότησης είναι οι αεραγωγοί? 5 τερματικές και βοηθητικές μονάδες δεν δηλώνω
  7. Έχω την εξής περίπτωση το 1987 έχει βγει άδεια για ποιμνιοστάσιο 95τ.μ. Κατασκευάστηκε αλλά ποτέ δεν πήρε ρεύμα. Δεν έχει πληρωθεί η αμοιβή επίβλεψης του μηχανικού. Μέχρι το 2003 έγιναν δίαφορες προσθήκες στο ποιμνιοστάσιο εμβαδού περίπου 600τ.μ Πριν 2 περίπου χρόνια έκανα τα σχέδια για την εξαίρεση από κατεδάφιση για να μπορέσει να πάρει άδεια λειτουργίας. Ο ιδιοκτήτης θέλει σήμερα να πάρει ρέυμα. Πήγε μόνος του στην πολεοδομία έδωσε την ο.α και του ζητάνε την αμοιβή επίβλεψης του τοτε επιβλέποντα μηχανικού. Γνωρίζει κανείς τι πρέπει να κάνω? Πρέπει να πληρωθεί η αμοιβή επίβλεψης για τα 95 τ.μ? και για τα κτίρια που έχουν εξαιρεθεί από κατεδάφιση?
  8. θα ήθελα την βοήθειά σας γιατί έχω κολλήσει Σε διαμέρισμα κλείστηκε η/υ και μετατράπηκε σε χ.κ.χ. Βάσει του συμβολαίου (χιλιοστών) ανήκει στην κατηγορία 4. Για να υπολογίσω εαν η υπέρβαση κάλυψης είναι μικρότερη ή μεγαλύτερη του 20% χρησιμοποιώ πάλι τα χιλιοστά του διαμερίσματος επι του οικοπέδου ή όχι?
  9. Από που να δω για τις απώλειες? Ψάχνω στην ΤΟΤΕΕ αλλά έχει μόνο για τοπικό θερμαντήρα που λαμβάνει β.α=1.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.