Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ANTEA

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ANTEA's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την απάντησή σας. Μέχρι στιγμής,δεν μου έχει απαντήσει με σαφήνεια ούτε το αρμόδιο τμήμα του ΥΠΕΚΑ , πόσο μάλλον οι ντόπιοι μηχανικοί.... αφού οι αναγκαστικοί νόμοι,τα προεδρικά διατάγματα,οι υπουργικές αποφάσεις,κλπ , παίζουν μπάλα από το 1923 και μετά,εμπλέκοντας και την άλλοτε υπηρεσία δημοσίων έργων,οπότε κάπου προ του 1968 χάνεται η ακριβής πορεία της για σχετικά θέματα, αφήνοντας τον νομοθέτη να improvizari....
  2. Παρακαλώ πολύ,θα μπορούσε κάποιος να με διαφωτίσει για το τι ισχύει σήμερα,σχετικά με την αρτιότητα κατά παρέκκλιση,οικοπέδων εντός παραδοσιακών οικισμών ,χαρακτηρισμένων με το ΠΔ-6-1988- ΦΕΚ 504/δ 14-7-88,εντός περιοχής Natura 2000 και συγκεκριμένα στο 23α-6-12 Ανδρου,που προέκυψαν από κατάτμηση λόγω διελεύσεως κοινοτικής οδού. (Το οικόπεδό έχει επιφάνεια 300τμ με πρόσωπο 15μ . κατατμήθηκε περί το 1993). Επίσης αντιστοίχως τι ίσχυε κατά το 2005 σε προϋπάρχον του 1968 οικόπεδο που δεν προέκυψε από κατάτμηση. (Οικόπεδο επιφανείας 1300 τμ (1000τμ ως έγγιστα ,παλαιών τίτλων), με 2,10μ και 1μ πρόσωπα σε δρόμο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Με εκτίμηση. Αντέα.
  3. Παρακαλώ θα ήθελα την πολύτιμη γνώση σας στο ακόλουθο θέμα. Αγόρασα ένα υπόγειο κατάστημα που υπερυψουτε της στάθμης του εδάφους περί το 1,50μ και φτάνει σε βάθος κάτω της στάθμης 2μ όμως σε διαφορά σημεία αυτό αποκλίνει λόγω κλήσης. Στην άδεια του 1972 αναγράφετε στην μια πλευρά οικοδομή μεθ' υπογείου καταστήματος και στην πίσω πλευρά οικοδομή μεθ'υπόγειου. Ο υπόλοιπος φάκελος έχει χαθεί σε πλημμύρα. Τον χώρο αυτό ουδέποτε τον εκμεταλλεύτηκα απλά τον χρησιμοποιώ περί τους 8 μήνες ετησίως σαν βοηθητικό λόγω του ότι η κόρη μου είναι ενγεγραμμενη σε σχολείο μακριά από την κύρια κατοικία μας. Απειλούμαι μονίμως από ένα γείτονα ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της διπλανής ιδιοκτησίας που την νοικιάζει σαν κατάστημα η γραφείο. Συνεχώς μου λέει ότι θα με καταγγείλει στην πολεοδομία εάν δεν κάνω τα ανταλλάγματα που ζητάει όπως να αποξηλωθει η αυλόπορτα διότι ένας πιθανός ενοικιαστής που θέλει να ανοίξει ψιλικατζίδικο εμποδίζεται ,να βγάλουμε τα φυτά που έχουμε στον κοινοκτητο στεγασμένο χώρο κλπ, ενώ του εξηγώ ότι έχω σπίτι και είμαι σε δικό μου χώρο και τον χρησιμοποιώ κατά βούληση μιας και μετά από 2 έτη θα φύγω και θα τον κλείσω οπότε ποιος ο λόγος να κάνω οποιαδήποτε άσκοπη για μένα μεταβολή. Εσωτερικά δεν έχω κάνει μεταβολές απλά τον έχω διακοσμήσει πολυτελώς . Θα σας ήμουν ευγνώμον εάν με διαφωτίζατε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ,συγνώμη για οποίες ανορθογραφίες διότι εκτός του ότι είμαι δυσλεξικη έχει και το πανάρχαιο word μου ελλιπή ορθογραφική υποστήριξη.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.