Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

manos1972

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο Κρήτης

manos1972's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Φίλε sdim μπορείς να μου πείς μία ποιό συγκεκριμένη διεύθηνση στο ebay γιατί δεν έχω βρεί τίποτα........
  2. Σας εχαριστώ που αχολειθήκατε με το θέμα μου .Μου δώσατε αρκετές απαντήσεις στα ερωτήματα μου. Τώρα δεν ξερω αν θα κάνω δουλειά μιας και έχω ψάξει σε αρκετά site αλλά δεν εχω πέσει τυχερός. Ζητάω μόνο μία τελευταία χάρη αν κάποιος ξέρει πού να ψάξει να με βοηθήσει. Το νούμερο της τουρμπίνας είναι σε αυτό το site .Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να βρώ κάποια μεταχηρισμένη . Σας ευχαριστώ πάντος.................... http://en.turbolader.net/Turbocharger-Catalogue/8900-0204/1307679080/454055-5002S.aspx
  3. Αν είναι να μείνουν 50 ps δεν με απασχολεί .Εγώ θέλω να κάνω την δουλειά μου μόνο και δεν με ενδιαφέρει αν τρέχει με 150 η με 80 χλμ. Μόνο να ξέρω ότι θα δουλεύει και δεν θα με αφήσει σε καμία ερημιά .
  4. Δεν τα ξέρω αυτά . Τους 83ps το ξέρω από την εταιρία του αυτοκινήτου που ρώτησα πόσους έχει αυτός ο κινητήρας. Αριθμός πλαισίου ZFA 23000005284799 FIAT DUCATO 10Q Μοντέλο 1996
  5. Μήπως ξέρεις να μου πεις φίλε μου . Πριν χαλάσει η τουρμπίνα ήταν 83 ps , εάν την αφαιρέσω πόσοι θα μείνουν; Σε ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου .
  6. @AlexisPap Σίγουρα δεν τράβηξε κομμάτια μέσα γιατί μετά που κατάλαβα ότι έπαθε ζημιά η τουρμπίνα, ήμουν στον δρόμο και σταμάτησα γιατί όταν πατούσα γκάζ, έβγαζε πολύ καπνό ενώ όταν δούλευε ρελαντί δούλευε κανονικά ο κινητήρας αλλά δεν έβγαζε καπνό. Αν είχε πάθει ζημιά ο κινητήρας θα φαινόταν αμέσως. @Ikaros13 Η τουρμπίνα το έψαξα αν επισκευάζεται και πρέπει να αλλάξω τον κυρίως κορμό με τις φτερωτές πράγμα που μου βγαίνει περισσότερο σε € από ότι καινούρια...Για μεταχειρισμένη έχω ψάξει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και δεν έχω βρει. Για αυτό ρωτάω εάν αφαιρέσω την τουρμπίνα και συνδέσω κατευθείαν την εξάτμιση, εάν θα δουλέψει ή θα έχω σημαντικά προβλήματα; Ευχαριστώ και τους δύο..
  7. Δυστυχώς ο άξονας έχει κόψει και οι φτερωτές έχουν σπάσει όλες...
  8. Γεια σας.. Εχω μια κλούβα Fiat Ducato 1.9D, μοντέλο 1996.. Μου χάλασε η τουρμπίνα και δεν μπορώ να βρω μεταχειρισμένη.. Καινούρια τουρμπίνα δεν συμφέρει,μου ειπαν πως κανει 900€.. Αν συνδέσω την εξάτμιση χωρίς την τουρμπίνα, θα δουλέυει κανονικά η κλούβα ή θα έχω προβλήματα? Ας μου απαντήσει κάποιος ή αν μπορεί να μου δώσει κάποια άλλη λύση, ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.