Μετάβαση στο περιεχόμενο

haspr

Members
  • Περιεχόμενα

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

haspr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα συνάδελφοι. Ήθελα μια βοηθεια κι εγώ : Τιμη ζώνης (για 4495) για Κερκύρας και Λευκωσίας στην Κηφισιά Google maps : 38.077194, 23.833067 ευχαριστώ!
  2. Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη κατασκευή παροτι ειναι σε επαφη με την οψη του κτιριου (χωρις να αποτελει συνεχεια του φεροντος οργανισμου) δεν μπορει να θεωρηθει ημιυπαιθριος αφου δεν εχει κατακορυφα στοιχεια μπροστα και ειναι ολος ο χωρος ανοιχτος. Αν ισχυει αυτο τοτε μπορω να το κατασκευάσω με άδεια μικρης κλίμακας. Ηθελα και την άποψη των πιο εμπειρων για να σιγουρευτώ.
  3. Καλησπέρα, θέλω να κατασκευάσω το στέγαστρο που φαίνεται στο σκαρίφημα (εντός σχεδίου). Εχουμε πει οτι οταν κολλαει στο κτιριο μετατρέπεται σε ΗΥ (μετρώντας σαν κατακόρυφο στοιχείο πλήρωσης τον τοιχο του κτιρίου). Εγώ το "κολλάω" στο κτίριο αλλά δεν βγάζω υποστυλώματα μπροστά. Θεωρείται πάλι ΗΥ? Μπορώ να το πάω με μικρής κλίμακας? Ευχαριστώ
  4. Ποια τα δικαιολογητικά για έγκριση εκτέλεσης εργασιών κατεδάφισης αυθαιρέτου? Φαντάζομαι τα αντίστοιχα της μικρής κλίμακας. Τεχνική έκθεση - βεβαίωση με κάποια αποτύπωση και προϋπολογισμό εργασιών για να προκύψει και το ΣΔΑ - ΣΑΥ ΦΑΥ - κτηματολόγιο - φωτογραφίες. Θέλει μήπως νέο τοπογραφικό? Ανεβάζουμε και όλη τη δήλωση του 4495 και τα σχετικά που έχουν ανέβει για την πληρότητα της? Υπάρχει περίπτωση να θέλει και συναινέσεις δεδομένου ότι το κτίσμα είναι στον κοινόχρηστο ακάλυπτο? Τη δήλωση του 4495 θα την υπογράψει ο ένας από τους 3 συνιδιοκτήτες των κοινοχρήστων. Κάτι άλλο που ξεχνάω? Ευχαριστώ
  5. Υπάρχουν σε κάποια τμήματα παράλληλες και αλλού το τέμνουν. Στη φωτό (δεν ξέρω αν φαίνεται καλά) το ρέμα είναι η κίτρινη γραμμή.
  6. Γνωρίζετε συνάδελφοι πόση απόσταση πρεπει να εχει ενα οικόπεδο από μη οριθετημενο ρεμα ώστε να υποχρεούμαστε σε έλεγχο και προσωρινή διευθέτηση? Αναφέρεται κάπου ποτε έχω υποχρέωση? Σε εντος σχεδίου οταν έχω οικόπεδο-δρόμο-ρέμα μη οριοθετημένο, εχω υποχρέωση? Σε πόση απόσταση από το ρεμα επιβάλλεται έλεγχος. Πχ στο οικόπεδο πίσω από το προηγούμενο ελέγχομαι?
  7. Ερώτηση: σε δηλώσεις του Ν.4014 που οριστικοποιήθηκαν (εξόφληση παραβόλων, προστίμων, υποβολή αρχείων) έγκαιρα, πρέπει υποχρεωτικά να μεταφερθούν στο Ν.4178? Το ίδιο ερώτημα και για δηλώσεις του Ν.4178 έγκαιρα περαιωμένες, πρέπει υποχρεωτικά να μεταφερθούν στο Ν.4495?
  8. Για Χιλιομόδι Κορινθίας εντός σχεδίου, μήπως ξέρετε τιμή ζώνης? 37.811189, 22.870404
  9. Το Δ ευτυχώς δεν το επηρρεάζει. Έχει κατασκευαστεί όμως κανονικά σαν επέκταση χώρων στάθμευσης με φύτευση στην οροφή του. Πρέπει να βάλω και υπέρβαση κάλυψης? Όσον αφορά την Κατηγορία ? Δεν επηρεάζει δόμηση. Επηρεάζει κάλυψη? Στα ποσοστά υπέρβασης με τι συγκρίνω? Αν είναι δύσκολη η απάντηση και έχει συζητηθεί βάλτε λίνκ και θα διαβάσω. Ευχαριστώ.
  10. Απλά μου φαινόταν λίγο άδικο (και άρα λάθος) να υπολογίζεται ίδιο πρόστιμο για αυθαίρετη υπόγεια κατοικία (κύρια χρήση που ζητάει συντελεστή δόμησης) και για αυθαίρετη υπόγεια θέση στάθμευσης (βοηθητική χρήση που δεν απαιτεί συντελεστή δόμησης). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  11. Μια ερώτηση συνάδελφοι: Σε 5 όροφη πολυκατοικία με 10 διαμερίσματα έχει γίνει επέκταση του υπόγειου χώρου στάθμευσης εκτός νομίμου περιγράμματος και κατασκευάστηκαν 4 θέσεις στάθμευσης οι οποίες περιλαμβάνονται κανονικά στη σύσταση με χιλιοστά. Δεν ενημερώθηκε ποτέ η άδεια παρότι η επέκταση δεν απαιτούσε συντελεστή δόμησης (ούτε σήμερα απαιτεί). Πως είναι σωστό να υπολογίσω το πρόστιμό για μία θέση στάθμευσης? Με αναλυτικό? Δεδομένου ότι δεν υπήρξε υπέρβαση του συντελεστή δόμησης. Ευχαριστώ.
  12. ΟΤ318 στην Ανώνυμη βλέπει (οχι Παπανικολάου). Στο Ε9 του 2016 το βλέπω επίσης 1000. Έλπιζα στο 900 αλλά ατύχησα. Ευχαριστώ.
  13. Καλησπέρα, να ζητήσω μια τιμή ζώνης για ρύθμιση 4495, μην κάνω καμιά πατάτα : Λουτράκι, περιοχή Λειβαδάκι (εντός σχεδίου είναι) https://www.google.gr/maps/place/37%C2%B057'30.1%22N+22%C2%B058'35.2%22E/@37.9583541,22.9758868,19z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x0:0x0?hl=el Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.