Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

kostas_super_3

Core Members
  • Περιεχόμενα

    558
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by kostas_super_3

  1. Υπολειπόμενος Χρόνος: 27 days and 23 ώρες

    • ΖΗΤΗΣΗ
    • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

    Μελετικό γραφείο με κύριο αντικείμενο την εκπόνηση Η/Μ μελετών και έκδοση αδειών λειτουργίας επιχειρήσεων με έδρα το κέντρο της Θεσσαλονίκης αναζητά Ηλεκτρολόγο ή Μηχανολόγο μηχανικό για την κάλυψη θεσης πλήρους απασχόλησης. Βιογραφικά στο [email protected]

    1 €

  2. Ερώτηση . Έχω φούσκα 3 μέτρα. Έχω μία ηλεκτρική συσκευή ψησίματος (πλάκα) και μία φριτέζα < 10 λίτρων. . Χρειάζομαι σύστημα τοπικής εφαρμογής με πυρ/ρα ξηράς κονεως σωστά? Υπάρχει και η άποψη πως δεν χρειάζομαι τίποτα για αυτό ρωτάω μήπως κάτι μου διαφεύγει.
  3. Μιλάω για την dc πλευρά σε ένα string. Είναι δεδομένο πως με μεγάλους inverter και μικρά πάνελ έχεις πτώση τάσης μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά όρια . Εκεί λοιπόν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις τα καλώδια ? Εννοείται πως χάνεις εγγύηση κλπ.
  4. Σας έχει τύχει να αλλάξετε τα καλώδια που έχω τα πάνελ προκειμένου να βάλετε άλλα μεγαλύτερα εξαιτίας της πτώσης τάσης?
  5. Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση περισσότερο κατασκευαστική. Σε ένα φβ πάρκο 500 kW Σας έχει τύχει να αλλάξετε τα καλώδια που έχω τα πάνελ προκειμένου να βάλετε άλλα μεγαλύτερα εξαιτίας της πτώσης τάσης? Δεν έχω ασχοληθεί με τόσο μεγάλες εγκαταστάσεις για αυτό θα ήθελα τα φώτα σας. Ευχαριστώ! ΥΓ . Είχα την εντύπωση πως η απόσταση αυτή μετράει από το τελευταίο πάνελ του string .
  6. Καλημέρα. Σε όσους πάνε να ασχοληθούν SOS οι αποστάσεις εδαφοδεξαμενής από Εθνικό και Επαρχιακό δρόμο! http://www.minagric.gr/images/stories/docs/agrotis/XOROTAJIA/diav_kya_apovl_elaiotrivion092016.pdf
  7. Αυτό συνέβη και σε δικό μου πελάτη. Τον πήραν τηλέφωνο να του πουν απλά να κάνει αίτηση στο καινούριο. Προφανώς πήραν απάντηση για το Υπουργείο πως δεν πρόκειται να εγκριθεί κανένας άλλος από το εξοικονομώ Ι. Δεν πρότειναν όμως ούτε άλλο σύμβουλο ούτε τίποτα. Απλά ενημέρωσαν. Καλά κάνανε. Φανταστείτε κανέναν κολλημένο Συριζαίο που παρακολουθεί ΝΕΤ και τους πιστεύει πως θα δοθούν λεφτά και για τους παλιούς. Θα μείνει με το ΠΕΑ στο χέρι αν δεν κάνει κίνηση./
  8. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε τόσοι πολλοί . Μακάρι να κατάλαβαν πως άλλο μονοκατοικία και άλλο διόροφο με μια κατοικία στον όροφο.
  9. Καλημέρα. Νιώθω πολύ μεγάλος μ@@@@ας .Αυτή τη στιγμή ετοιμάζομαι να πάω γραφείο
  10. Κάτι μου λέει πως ο παππούς θα γίνει χάκερ και θα ρίχνει συνέχεια τον seever .
  11. Ακριβώς αυτό κατάλαβα κι εγώ αλλά το κλικ το κάνει ο όφελουμένος
  12. Παιδιά ενημερώνω απλά πως η είσοδος στο σύστημα ...............................ΔΕΝΝΝΝΝ έχει ενεργοποιηθεί ακόμα! Πάντως όσοι είχαμε ασχοληθεί με το Εξοικονομώ Ι φανταζόμασταν τον χαμό . Αυτό που δεν φατνάζομασταν ήταν οι τόσες πολλές ασάφειες. Αλλά και πάλι ξέραμε για τι λεφτά τρέχαμε. Προφανώς αν είχαμε άλλες δουλειές δεν θα ασχολούμασταν με το εξοικονομώ. .
  13. Αν και είμαστε of topic ο οδηγός και τα παραρτήματα μιλάνε πως για νέα απόκτηση ακινήτου χρειάζεται το πιστοποιητικό μεταγραφής του υποθηκοφυλακείου άρα ολοκληρωμένη αποδοχή και όχι απλά κληρονομικά έγγραφα με Ε9.
  14. Ευχαριστώ πολύ! Αν προσέξεις όμως τα παραρτήματα και τη λίστα δικαιολογητικών αναφέρει : Η επιφάνεια κύριας χρήσης της οικοδομικής άδειας ή/και άλλου νομιμοποιητικού εγγράφου πρέπει να ταυτίζεται με την επιφάνεια κύριων χώρων που έχει δηλωθεί στο Ε9, αθροιζόμενης στην τελευταία τυχόν επιφάνειας κύριας χρήσης (m2) για την οποία προσκομίζεται βεβαίωση περαίωσης της διαδικασίας υπαγωγής της δηλούμενης κατασκευής ή χρήσης σε νόμο τακτοποίησης αυθαίρετων κατασκευών και δεν έχει δηλωθεί στο Ε9. Επομένως μετά δεν θα ταυτίζεται το Ε9 με την οικοδομική άδεια. Για τις άλλες δύο απορίες?
  15. Κάτι άλλο που με προβληματίζει είναι τις εξής περίπτωσει2. 1)Διώροφο κτίριο , κάτω κατάστημα πάνω κατοικία. Στην κατοικία πάμε από κλιμακοστάσιο. Η οικοδομική άδεια αναγράφει. 130 τ.μ. κατοικία 130 τ.μ. κατάστημα. Στο Ε9 γράφει 130 τ.μ. κατοικία 130 τ.μ. κατάστημα. Η ωφέλιμη επιφάνεια όμως της κατοικίας αφού αφαιρέσουμε εννοείται το κλιμακοστάσιο είναι 105 τ.μ. Στο κτίριο δεν υπάρχει σύσταση. Σύμφωνα με την άποψη λογιστή και υπάλληλου της εφορίας το 130 τ.μ. - 130 τ.μ. είναι το σωστό. Θα υπάρχει πρόβλημα με την διαφορά των 7 τ.μ. που αναφέρουν στις οδηγίες ή θα μπορούμε να δώσουμε διευκρινήσεις και να το αποφύγουμε? 2)Επίσης σε άλλη άδεια του 1971 αναφέρεται η λέξη καλυπτόμενη επιφάνεια όπου συμπεριλάμβανε και τους εξώστες. Άρα εμβαδά αδείας 85 τ.μ. εμβαδόν ωφέλιμης επιφάνειας 69 τ.μ. και τόσο το έχει και στο Ε9. Μελίγα λόγια έχω 2 περιπτώσεις στις οποίες είναι λάθος να γίνει κάποια αλλαγή στο Ε9 , ακόμα πιο λάθος να γράψω άλλο εμβαδό στην ωφέλιμη του ΠΕΑ αλλά έχω διαφορά μεταξύ ΠΕΑ , Ε9 και οικοδομικής άδειας πάνω απο 7τ.μ. 3) Βρήκα λάθος σε ένα Ε9 και ζήτησα διόρθωση. Να ζητήσω τροποποίηση και στο Ε1?
  16. Επάνω στο 2ο θα ήθελα να θέσω το εξής σενάριο. Βγαίνει πρώτο ΠΕΑ με 3 προτάσεις και εγκρίνεται ο πελάτης. Έπειτα μπορούμε να αλλάξουμε προτάσεις -παρεμβασεις ακόμα να μειώσουμε προϋπολογισμό αρκεί να επιτυγχάνεται ο ενεργειακός στόχος ?
  17. Ποια ακριβώς ειδική περίπτωση συνάδελφε? Αυτή αναζητώ κι εγώ αλλά πλην της νέας απόκτησης κατοικίας δεν βρήκα καμία άλλη.
  18. Ερώτηση . Διαμέρισμα νοικιάστηκε στις 1/1/2017 . Πέρα από το ενοικιαστήριο στο στο taxiaς δεν έχει υποβληθεί κάποιο Ε1 ακόμα από τον ενοικιαστή . Προβλέπεται κάτι σε αυτή τη περίπτωση ? Επίσης σε μια άλλη περίπτωση ο ιδιοκτήτης μένει στο σπίτι του όλο το 2017 . Μάλλον δεν μπορεί να κάνει αίτηση σωστά?
  19. Αν το εξοικονομω το αναλάμβανε ιδιωτική εταιρία όλα θα λειτουργούσαν ρολόι. Περιμένουμε από δημόσιους υπαλλήλους να κάνουν δουλειά ?
  20. Στο παλιό νομίζω κάναμε γνήσιο στις ΥΔ συναίνεσης . Οι προμηθευτές - ανάδοχοι βαζαν σφραγίδα και ο πελάτης υπέγραφε μπροστά στον υπάλληλο της τράπεζας κάποια έγγραφα .Θεωρώ και πάλι θα ζητάει τουλάχιστον για τη συναίνεση .
  21. Αυτη τη στιγμή σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο υπάλληλος που θα πατήσει το κουμπί οn μόλις έκανε το φραπεδακι του. Σε 10 λεπτά μετά το τσιγάρο θα πάει στα 'ιδιαίτερα' άρα κατά τις 9 να υπολογίζουμε να ανοίξει αν θα ανοίξει γιατί αν σήμερα έχει λαϊκή κοντα στο υπουργείο θα πάει να πάρει και τα λαχανικα του κι αν είναι ακουρευτος θα σταματήσει για ένα κούρεμα στον κυρ Τάκη. Ε μετά θα δει πως έχει πάει 12.30 και θα πει " δε γ@@@@@ται" αύριο θα το ανοιξω !Πέρα από την πλάκα πόσοι πιστεύετε πως θα μπορούσε αυτό το σενάριο σεσε ένα μεγάλο βαθμό να είναι αληθινό ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.