Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimikoro

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimikoro

  1. συναδελφε, σε ευχαριστω.. η jgc μου ελεγε να δωσω τετοιες εποχες 4 χιλιαρικα. η λυση σου με εσωσε οικονομικα και οτι με σωσες. δεν χρειαζεται να κανω 250χλμ ταξιδι. να εισαι καλα. ελπιζω καποιος admin να κανει pin.
  2. κι εγω αντιμετωπιζω παρομοιο προβλημα.. τι κανετε εσεις βημα-βημα? edit, κατεβασα απο το site της jgc το converter. κομπλε. το μονο που θελω ειναι πως να εχω τις συντεταγμενες σε text
  3. Καλά τα λέμε συνεχώς παιδιά, αλλά οι μηχανικοί που κατέχουν θέσεις και νομοθετούν δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το θέμα. Σκεφτείτε ότι και ο κ. Τσίπρας είναι πολιτικός μηχανικός και η σύζυγος του κ. Σαμαρά είναι πολιτικός μηχανικός. Δεν θα ήθελα να επαναλάβω τα ίδια για προέδρους ή μέλη επιτροπών που αφορούσαν το θέμα. Η συμπεριφορά τους ήταν τουλάχιστον αδιάφορη. Οι γιατροί, οι δικηγόροι και οι φαρμακοποιοί πληρώνουν περίπου 2000 / έτος. Επιπλέον οι συμπαθείς αυτοί επιστήμονες πολλές φορές λαμβάνουν εφάμιλλες ή και λίγο αυξημένες συντάξεις. Κάποιοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους έστω και την τελευταία στιγμή. Ας αποσυρθεί η αύξηση και ας μειωθεί το ποσό των εισφορών κατά 40% τουλάχιστον ή να εξομειωθεί με αυτή των γιατρών ή των φαρμακοποιών. Δεν μπορεί να έχει επιστήμονες, άλλους ως παιδιά και άλλους ως αποπαίδια. Επιπλέον κύριοι βουλευτές, όσοι είναι επιστήμονες, αποσύρετε τις προσβλητικές προς τους επιστήμονες αυξήσεις. Η υστεροφημία δεν εξασφαλίζετε με αυτόν τον τρόπο που επιλέγετε να ακολουθήσετε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.