Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ΑΛΕΞΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

  1. Συνάδελφοι πολιτικός μηχανικός μου έστειλε το σχέδιο μίας προς κατασκευή βίλας και μου ζήτησε προσφορά για μελέτη ύδρευσης, αποχέτευσης (βόθρος), ηλεκτρικά, κλιματισμός (air condition), πισίνα, πυρασφάλεια και κενακ. Μου είπε ότι αν μείνει ευχαριστημένος θα μου δίνει τουλάχιστον μία τέτοια μελέτη τον μήνα. Το θέμα είναι ότι θα ζοριστω αρκετά για να την εκπονησω μίας και από πισίνες έχω άγνοια και το βασικότερο είναι ότι δεν ξέρω τι να χρεώσω. Αν πάω με τις αμοιβές του ΤΕΕ και κάνοντας γενναία έκπτωση πρέπει να ζητήσω τουλάχιστον τρία χιλιάρικα. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ πολύ να με βοηθήσει;
  2. Ξέρει κανείς αν το πτυχίο μηχανολόγου μηχανικού ΤΕ μπορεί να υπογράψει περιβαλλοντικά για φωτοβολταϊκό πάρκο σε περιοχή νατουρα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Τι θα μπορούσα να κάνω εναλλακτικά για πασσαλομπηξη σε μαρμαρωδες έδαφος; ψάχνω την οικονομικότερη λύση.ευχαριστώ.
  4. https://m.alibaba.com/showroom/prefab-house.html?spm=a2706.wap_contrysearch.1998817009.61.23fa1563uNtfox
  5. Ορίστε λοιπόν, παίρνω άδεια από το μεταφορών και Σχολάρι το παραμύθι.ουτε πολεοδομία ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα.
  6. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για όλες τις πληροφορίες, να είστε καλά.
  7. Σε περίπτωση διαπίστωσης αυθαίρετου τρως πρόστιμο;σε υποχρεώνουν να κατεδαφιστεί η κατασκευή; ή και τα δύο μαζί; και ποιο το ύψος του προστίμου; ευχαριστώ.
  8. Μηχανολόγος μηχανικός και μηχανολογικά στέκει μια χαρά, τώρα το θέμα είναι με την πολεοδομία μην βρω κάνα μπελά, πως θα ξέρει ο πολεοδόμος αν εγώ κοτσαρω το βαγόνι στον κοτσαδορο και το πάω βόλτα;
  9. Στην Χαλκιδική έχει γεμίσει ο τόπος με παλιά βαγόνια τραίνου που έχουν μετατραπεί σε σπίτι (υπάρχει και εταιρεία στο Λαγκαδά που κάνει τέτοιες μετατροπές) για τον λόγο ότι σαν τροχοκινουμενα δεν χρειάζεται άδεια.
  10. Εάν βάλω τροχοκινουμενο προκάτ στην ταράτσα πάλι χρειάζεται άδεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  11. κατ'αρχάς θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να με βοηθήσει ανάμεσα στην BASF και στην BAYER, μετα θα ήθελα να μου προτείνεται με ποιο χρώμα να βάψω κατευθείαν πάνω στον αφρό(για μόνωση τοιχοποιίας)για τα βέλτιστα αποτελέσματα(δεν θα σοφατίσω για να γλιτώσω το έξτρα κόστος). ευχαριστώ εκ των προτέρων συνάδελφοι.
  12. παιδιά 2 οι προυποθέσεις για να περάσει υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο την διαδικασία του κτέο, 1)τα εξαρτήματα να φέρουνε πιστοποιήσεις από το υπούργείο και 2)το συνεργειο μετατροπής να είναι εξουσιοδοτημένο και να φέρει πιστοποιήση από το υπουργείο μεταφορών και συγκοινονιών. από αυτά που διάβασα πιθανολογώ πως προφανώς τα βουλγάρικα συνεργεία δεν θα φέρουνε πιστοποίηση ανεξαρτήτου προελεύσεως συσκευών.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.