Μετάβαση στο περιεχόμενο

panafoti2

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

panafoti2's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τι εννοείς χρησιμότητα ?? σας υπενθυμίζω πως το διαμέρισμα είναι πρώτου ορόφου
  2. Όχι κανένας όροφος δεν έχει. ψάχνω για σπίτι 3 χρόνια και βρίσκω το μοναδικό χωρίς ρολό ???? μήπως να το ξεχάσω ?? ένας μου είπε πως το έκανε ο κατασκευαστής για οικονομία, μήπως στην πορεία βρω και άλλα θέματα????
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Μίλησα πάλι με τον κατασκευαστή και μου είπε πως το μόνο που μπορώ να βάλω είναι ρολό εσωτερικό κατεβάζοντας το προφίλ του παραθύρου. (???) Καλωδίωση συναγερμού έχει και σίγουρα θα βάλω . Όσο για τις καγκελόπορτες καταλαβαίνω την χρησιμότητα τους αλλά δεν αντέχω να τις βλέπω....
  4. Καλημέρα μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?? Μετά από πολύ καιρό και ψάξιμο βρήκα επιτέλους ένα διαμέρισμα για αγορά (καλή περιοχή, διαρρύθμιση, τιμή ) το πρόβλημα του είναι η μπαλκονόπορτα του σαλονιού. Είναι επάλληλη 2,5 -3 μέτρα με σήτα χωρίς όμως ρολό η παντζούρι. Ο κατασκευαστής υποστηρίζει ότι το έκανε για την θέα αλλά το διαμέρισμα είναι πρώτου ορόφου και υπάρχει θέμα ασφάλειας . Σίγουρα αν ήμουν στον τέταρτο δεν θα με ένοιαζε αλλά στον πρώτο τι γίνεται ?? Επίσης μου απαγορεύει να το αλλάξω γιατί λέει πως θα χαλάσει την πρόσοψη της πολυκατοικίας . Γνωρίζετε κάτι για αυτό το θέμα ???? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.