Μετάβαση στο περιεχόμενο

apegnwsmeni

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

apegnwsmeni's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους! Δουλεύω με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο δημόσιο και στα καθήκοντα μου εχω επίβλεψη εργασιών. Γνωρίζει κανεις, αν δικαιούμαι επίδομα επίβλεψης; Ξέρω ότι παλιά παίρνανε, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι ισχύει σήμερα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων (δεν είμαι πια απεγνωσμένη.. χχιιχι)
  2. Τελικα αυτο που ζητουσανε ειναι την βεβαιωση που δινει το ΤΕΕ οτι εχεις πληρωμενες εισφορες. Ετσι αποδεικνυεις οτι εισαι ενεργο μελος! Σας ευχαριστω ολους!
  3. Για προκυρηξη το θελω, που ζητανε "αδεια ασκησης επαγγελματος".. Συγκεκριμένα λένε: "Επισημαίνεται ότι όλες οι άδειες άσκησης επαγγέλματος πρέπει να είναι σε ισχύ κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης." Πρεπει να πάω στο ΤΕΕ να παρω καποια βεβαιωση; Σας ευχαριστω ξανα!
  4. Χαιρετε, συγγνωμη που απανταω εδω, αλλα δεν ξερω πως μπορω να ανοιξω νεο ερωτημα-θεμα..! Η αδεια ασκησης επαγγελματος των μηχανικών είναι κάτι που το παίρνουμε με τις εξετασεις και δεν λήγει ποτε σωστά;; Υπάρχει καποιος τροπος να αποδειξω οτι η αδεια μου ειναι σε ισχύ;; Ευχαριστώ παρα παρα πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.