Μετάβαση στο περιεχόμενο

melisa

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

melisa's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. 1. Αν έχω στην πράξη χαρακτηρισμού Δασαρχείου τα 3/5, 5 στρεμάτων εκτός σχεδίου γηπέδου μπορώ να προχωρήσω σε ενέργειες έκδωσης οικοδομικής αδείας και να τοποθετήσω την οικοδομή με τον συντελεστή δόμησης για 5 στρέμματα στα 2 καθαρά μή δασικά; 2.Υπόψιν: α. Το Δασαρχείο χαρακτηρίζει βλάστηση και όχι ιδιοκτησιακό καθεστός. β. Ο/Η Συμβολαιογράφος δεν συντάσει συμβόλαιο χωρίς πράξη χαρακτηρισμού δασαρχείου. γ. Η εφορία λαμβάνει φόρο μόνο για το χαρακτηρισμένο μη δασικό. δ. Τα 3 δασικά απο τα 5 στρέμματα περίπτωσης παραγράφου (1.)δεν ανοίκουν στο κράτος γιατί εγώ έχω συμβόλαια το κράτος δέν έχει. ε. Δέν θα ανοίκουν στον υποψήφιο αγοραστή των 5 στρ. γιατι με βαση τα ανωτέρω θα αγοράσει2 μη αρτια στρέματα. στ. Τα 3 στρ. δασικα απο τα 5 περισσεύουν σε μένα αν πουλήσω το αγροτεμάχιο. 3. Δηλαδή εκτός του νόμοθέτη την αρτιότητα την αλλάζει και το φυτό ή όχι; 4. Ευχαριστώ.
  2. Θα μπορούσα να σας αναφέρω ότι είχα άριστη συνεργασία με την Γ.Υ.Σ. παρότι διαμένω επαρχία. Η μελέτη σας με ενδιαφέρει και εμένα για λόγους τους οποίους μελλοντικά θα εξηγήσω. Θα ήθελα να σς τονίσω ότι στην εν λόγω μελέτη σας θα πρότεινα να ζητείσετε πέραν των χαρτών που ψάχνετε, (αιτούμενος στο ΥΠΕΚΑ )κοινοποίηση του αριθμού και της θέσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας για τις οποίες έχει χωρηγηθεί η σχετική άδεια απο την εθνική επιτροπη ραδιοτηλεφωνίας και ταχυδρομίων.Νομίζω οτι θα σας βοηθήσει ή θα σας τρομάξει. Ευχαριστώ, πάντα στην διάθεσή σας΄.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.