Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

john3

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    rethymno

john3's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα Σε ακίνητο το οποίο έχει δηλώσει και έχει Α και Β Φάση Ν1337/83 όμως ήταν εκτός οικισμού. Έπειτα το 1996 οριοθετήθηκε ο οικισμός και πλέον το ακίνητο είναι εντός Οικισμού . Μπορεί να προχωρήσει σε Γ Φάση ? μιας και ο οικισμός οριοθετήθηκε με το Π.Δ.85 και δεν ήταν στους προ του 23 οικισμός ή Στάσιμός και προφανώς και σχέδιο πόλεως. Μπορώ να πάω σε Γ φάση?
  2. Καλησπέρα Σε ακίνητο το οποίο έχει δηλώσει και έχει Α και Β Φάση Ν1337/83 όμως ήταν εκτός οικισμού. Έπειτα το 1996 οριοθετήθηκε ο οικισμός και πλέον το ακίνητο είναι εντός Οικισμού . Μπορεί να προχωρήσει σε Γ Φάση ? μιας και ο οικισμός οριοθετήθηκε με το Π.Δ.85 και δεν ήταν στους προ του 23 οικισμός ή Στάσιμός και προφανώς και σχέδιο πόλεως. Μπορώ να πάω σε Γ φάση?
  3. Δεν είναι άρτια κατά κανόνα είναι σε Επέκταση οικισμού κάτω των 2000 κατοικών,βέβαια επιτρέπει τις παρεκκλίσεις προ του 85 που είναι και το ζητούμενο...βέβαια το ότι μπορεί κάποτε να ήταν μία ιδιοκτησία δεν μπορεί να το ελέγξει κάποιος βέβαια αλλά και ούτε να πεί το αντίθετο...το ότι έγιναν Ξεχωριστές Συμβολαιογραφικές πράξεις έκτακτης χρησικτησιας και δηλωθήκαν σε διαφορετικό χρονικό διάστημα....? Να το πούμε και αλλιώς....γιαυτό εξάλου η εγκ.7 ζητάει υπεύθυνες δηλώσεις ιδιοκτητών...και όχι μερίδες υποθηκοφυλακείου..
  4. Σε δύο όμορρα οικόπεδα εντός οικισμού τα οποία είναι στην Κυριότητα δύο αδερφών(σήμερα) το αποκτήσαν με δύο ξεχωριστές πράξεις γονικής Παροχής από την Μητέρα τους, ο ένας το 92 και ο άλλος το 93. Στο ιστόρικό και των δύο Συμβολαίων αναφέρεται ότι το απέκτησε η μητέρα από την μητέρα της με άτυπη Δωρεά κατά το έτος 1929. Αυτά τα οικόπεδα μπορούν να θεωρηθούν αυτοτελή και κατά συνέχεια άρτια και οικοδομήσιμα κατά Παρρέκλιση? Ο χρόνος Δημιουργίας?
  5. Εχω μία απλή ερώτηση. Υπάρχει μια απόφαση Νομάρχη Ρεθύμνου το έτος 1986 με την οποία καθορίζει τα όρια του οικισμού Κούφη.Σημαντικό να αναφερθεί ότι η παλαια εθνική οδός Χανίων-Ρεθύμνου διέρχεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον οικισμό.Αργότερα λοιπόν δεύτερος Νομάρχης καθορίζει επέκταση αυτού του οικισμού με νεότερη απόφαση και μάλιστα εκατέρωθεν και από τις 2 πλαευρες της παλαιάς εθνικής οδού σε απόσταση 100μ. από τον άξονα του δρόμου.Και καθορίζει τα εξής. 1.Οριο αρτιότητας-κατάτμησης τα 1.000 τ.μ. 2.Ο δρόμος στον οποίο έχουν πρόσωπο τα νέα γήπεδα πρέπει να έχει πλάτος οδού 13.00 μ (υπονοώντας την παλαιά Εθνική Οδό. 3.πρόσωπο γηπέδου τουλάχιστον 20μ. παρρέκλισεις. Γήπεδα τα οποία παραχωρούν έκταση ώστε το πλάτος της κοινοτικής οδού να φτάσει πλάτος τα 11,50μ οικοδομούν με όποιο εμβαδό τους απομείνει ώστε να οικοδομούν μέχρι των πλαγίων αποστάσεων να φτάσουν τα 2,5 μ. Το 2010 γίνεται ένα τροποποιητικό ΦΕΚ που καθορίζει οτι τα γήπεδα που έχουν πρόσωπο στην παλαιά εθνική οδό και είναι εντός της επέκτασης αντι τα 13,00 μ που περιέγραφε το ΦΕΚ της επέκτασης να παραχωρούν μέχρι τα 10.00μ. και αποσαφίνηζε την κατά παρρέκλιση αρτιότητα. και ότι ισχύουν οι παρακκλίσεις του Π.Δ. του 85.... εν τέλει μου ζητάει η πολεοδομία να παραχωρήσω λωρίδα έκτασης μου ώστε ο δρόμος να δύναται να φτάσει τα 10 μέτρα πλάτος. Η παλαιά εθνική οδός έχει υφιστάμενο πλάτος οδού 6,50 μ και χρειάζοναι ακόμα 1,75 μ να παραχωρήσω. (Επίσης να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει απαλλοτρίωση του δρόμου.) Μπορώ να παραχωρήσω τι λέτε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.