Μετάβαση στο περιεχόμενο

gianmulti

Members
  • Περιεχόμενα

    96
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

gianmulti's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλησπέρα σε όλους, δεν μου δουλεύει ο γεωγραφικός εντοπισμός . Έχω δοκιμάσει ( explorer , modzilla, chrome kai opera) δεν ανοίγει ο χάρτης παρά μόνο τα γεωγραφικά στοιχεία ( αττική κτλ). Κάνω κάτι λάθος ή συμβαίνει και σε άλλους. ευχαριστω
  2. Καλησπέρα , έχω την εξής ερώτηση. σε ένα βιομηχανικό κτίριο έχει προβλευθει στην οικοδοική άδεια ένα υπόστεγο 400 τμ το οποίο έχει προσμετρήσει στην κάλυψη και στην δόμηση, ομως στην πράξη έχει γίνει αποθήκη. Η ερώτηση είναι πως υπολογίζω το πρόστιμο? σαν υπέρβαση δόμησης Κ.Χ.? σαν χώρο μειωτικού συντελεστή? Καμία άλλη ιδέα? Όλες οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. Ευχαριστω
  3. ευχαριστω akis73. δεν προλαβα να το διορθωσω γιατι το διαβασα σε άλλο ποστ και μου απαντησες ., ευχαριστω πολύ.
  4. Καλημέρα , πελάτης μου θέλει να πουλήσει ένα διαμερισμα και μια αποθήκη και οι δυο ξεχωριστές οριζόντιες. Και στα δυο όμως Γ όροφος ( που βρίσκεσαι το διαμερισμα) αλλα και υπογειο ( που βρισκεται η αποθηκη ) παρατηρείται διαμερισματωση .. Η ερωτηση είναι μπορουν να δηλωθουν δυο διαμερισματωσεις σε ένα φακελο ( καθως είναι του ιδιου ιδιοκτητη) και να πληρωθεί ένα 500αρικο ? ή πρεπει να περαστουν δυο 500αρικα ( ένα για τον κάθε οροφο)? ευχαριστω πολυ
  5. επανήλθα λοιπόν και έχουμε τα εξης δεδομένα. Το 1980 βγήκε μια οικοδομική αδεια σε ένα οικόπεδο για μια μονοκατοικία. Σε αυτό εγινε μια συσταση καθέτου που , ακουσον ακουσον, χωριζε την μονοκατοικία σε δυο κάθετες ιδιοκτησίες. η μια δηλαδή αποτελούνταν από σαλόνι, κουζίνα και η άλλη από διάδρομο, λουτρο και δυο υπνοδωμάτια. Το 1994 βγήκε μια αναθεώρηση για αλλαγη σχεδιων οπου η μονοκατοικία συνέχιζε να είναι μια μέσα σε ολο το οικόπεδο. Συνέχιζε δηλαδή να είναι στη μεση του οικοπέδου και ¨ επανω ¨στις δυο καθετες ιδιοκτησίες. Καλουμε λοιπον εγω να κανω τακτοποιηση για κάποιες αυθαιρεσίες στην μονοκατοικία ( υπέρβαση υπογείου κ.α. ) προκειμένου να γίνει η μεταβίβασή της μιας κάθετης στον ιδιοκτητη της αλλης καθετης ( αδερφια) . Το ερωτημα είναι πως προχωρεις, με δυο δηλωσεις? Και αν ναι, ποιες αυθαιρεσίες βαζεις που? αφου βασει οικοδομικης αδειας( αλλα και στην πραγματικοτικη κατασταση ) είναι μια η μονοκατοικια? θα χρειαστούν δυο βεβαιώσεις ? υπαρχει κατι σαν διαμερισματωση για συνένωση δυο καθέτων? Αρκετα περιπλοκο και ευχαριστω προκαταβολικα οποιον ασχοληθεί μαζι μου.
  6. καλησπέρα εχω μια ερώτηση σχετικά με μια περίπτωση Κ.Ι. που με προβληματίζει. Σε ένα οικόπεδο βγηκε Αδεια οικοδομής για μια διώροφη μονοκατοικία οπου και κατασκευάστηκε βασει της αδείας πέραν μιας υπέρβασης δόμησης που θελω να τακτοποιηθώ. Το περιεργο είναι ότι στην μονοκατοικα εγινε συσταση καθετου οπου χωριζει νοητα την μονοκατοικια σε δυο κομματια. Αυτό δεν εχει γινει ποτε στην πραξη, δηλαδή η μονοκατοικια εξακολουθεί να είναι μια και μοναδικη. Τωρα καλουμε να κανω τακτοποιηση για την υπερβαση της δόμησης και η ερωτηση είναι η εξης. Πρεπει να υποβάλω δυο φακελους ( δυο καθετες) και ας είναι μια η μονοκατοικια και μια η υπερβαση ? Ισως να μην το εξήγησα και πολύ καλα . διαβαζοντας το μπερδεύτηκα και εγω.
  7. καλημέρα προσπαθησα σημερα να ανεβασω αρχει και που βγαζει το 500 INTERNAL SERVER ERROR. τρεχει κατι? εχω επιλεξει και μεγιστο αριθμο οροφων και δεδοτα
  8. σωστος παυλο . είναι η δευτερη επιλογή μολις εκανα ένα δοκιμαστικο. ευχαριστω πολύ
  9. Καλημέρα συνάδελφοι. Σε κτιριο προ του 55 απαιτείται βεβαίωση 4178 προκειμένου να γινει μεταβιβαση και αν ναι ποια από τις τρεις περιπτωσης κλικαρουμε γιατι ο συμβολαιογράφος υποστηριζει ότι επιλεγουμε την τρίτη. Δεν μου εχει ξανατυχει βεβαιωση για προ του 55 γιαυτο και ρωταω. ευχαριστω πολύ.
  10. ευχαριστω yian. όχι ηταν παντα αυθαιρετο το ανοιχτο κλιμακοστασιο απλα ηταν προ του 1975. Ενώ μετα το 1975 το κλεισανε κιολας.
  11. Καλησπέρα συνάδελφοι, εχω μια μονοκατοικια εξ ολοκληρου προ του 1975 περαν ενος εξωτερικου ανοιχτου κλιμακοστασιου το οποιο ναι μεν προυπηρχε (προ 1975) αλλα εγινε κλειστο μεταγενέστερα . μπορει αυτό να υπολογιστεί με αναλυτικο ή πρεπει να το υπολογισω σαν Υ.Δ Κ.Χ.? ευχαριστω πολύ.
  12. ερωτηση . Σε περιπτωση που σε καταστήματα, γραφεια επιτυγχάνεται ενεργειακη αναβάθμιση με άλλους τροπους π.χ. αλλαγη λαμτηρων σε led ( λεω εγω τωρα...) δύναται συμψηφισμος? ή μονο για τα προαναφερθεντα ισχυει ( θερμο/ση, κουφώματα, ζνχ κτλ.) ?
  13. καλημέρα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Σε περιπτωση που πελατης μου αμελησε να πληρωση τις 3 τελευταιες δοσεις του μεχρι 10-8, πως γινεται η προσαυξηση ? εκδίδουμε νεα εντολη πληρωμης? και αν ναι πως? ευχαριστω πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.