Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Korfgeo

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από Korfgeo

  1. ερώτηση: Στην συνηθισμένη περίπτωση που δεν υπαρχει φάκελος στην πολεοδομία και δεν έχει κανένα σχεδιο ο ιδιοκτήτης παρά μονο τα συμβόλαια του, και η παράβαση αφορά μονο την μια από τις πολλές οριζόντιες ιδιοκτησίες μιας πολυκατοικίας (δεν ξέρουμε τι έχουν κάνει οι άλλοι ιδιοκτήτες στα διαμερίσματα τους), τότε τι ανασύσταση μπορείς να κάνεις; Μήπως θα σε αφήσουν όλοι οι ιδιοκτήτες να μπείς μέσα στα σπίτια τους; Σ' αυτό το θέμα υπάρχει λύση;;;

  2. Καλημέρα!! Θα ήθελα την άποψη σας για το εξής θέμα:

     

     

    Στην περίπτωση ολοκληρωμένης υπαγωγής κατά τον 4014/2011, και έχοντας υποβληθεί όλα τα απαιτούμενα στοιχεία και σχέδια και έχοντας καταβληθεί και το σύνολο του προστίμου και μετά από την μεταφορά στον 4178 το ποσό ανταπόδοσης υπέρ ΤΕΕ, για να εκδοθεί βεβαίωση ολοκληρωμένης υπαγωγής τι απαιτείται???

     

     

    -Απαιτείται μόνο συμπλήρωση της ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ αυθαιρεσίας??? (το σύστημα για να προχωρήσει μου βγάζει μήνυμα συμπλήρωσης)

     

     

    -Ειδικότερα στην περίπτωση όπου εάν αλλάζουν στοιχεία σύμφωνα με τον νέο Νόμο, όπως ότι δεν υπάρχει οικοδομική άδεια ή ότι βοηθητικοί χώροι τώρα νοούνται κύριοι, θα πρέπει να γίνει δημιουργία νέων φύλλων καταγραφής???

     

  3. και μην ξεχναμε οτι και για τον ΕΑΚ και τον ΕΚΟΣ δαπανήθηκαν χρήματα για την συγγραφή τους -που είχαν και σαν πρότυπο τους ευρωκώδικες- αλλά δεν πλήρωνες τίποτα..

    από πότε ένας κανονισμός είναι προϊόν?

  4. Και τα δυο αφορούν το προεντεταμένο σκυρόδεμα, απλά αναφέρονται σε διαφορετικές τεχνικές. Το pre tensioned είναι με προένταση πριν την τοποθέτηση του σκυροδέματος και η ένταση αυτή μεταφέρεται στο σκυρόδεμα μέσω του συνδέσμου/καλουπιού κατα κάποιον τρόπο. Από την άλλη το post tensioned είναι με προένταση μετά την τοποθέτηση και την σκλήρυνση του σκυροδέματος.

    Ελπίζω να βοήθησα.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.