Μετάβαση στο περιεχόμενο

pompey

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

pompey's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Εξ’ αδιαιρέτου. Είναι πολύ στον «αέρα» το συμβόλαιο. Δεν αναφέρει πουθενά τη λέξη κάθετη. Ούτε εμένα μου εχει τύχει! Τι να μας πρωτοτυχει όταν κανει ο καθένας ότι του έρθει..και ερχόμαστε εμείς να ‘φορτωθουμε’ τη λύση. Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου!
  2. @dimitris GM το παράβολο πληρώθηκε για να προλάβουν την κατ. 5. Γιατί αρχικά ήταν να σταματήσει η μίσθωση από τον δήμο, και ο ιδιοκτήτης θέλησε να το τακτοποίηση σαν κατάστημα (υπηρεσίες). Κατι που άλλαξε στην συνέχεια γιατί ήρθε σε συμφωνία με τον δήμο (να συνεχίσει τη μίσθωση), και γίνεται όλο αυτό το μπέρδεμα πια. @zazeng ναι γιατί η άδεια είχε εκδωθεί σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 7,5 στρ. Και στη συνέχεια μοίρασαν το αγροτεμάχιο σε αυτοτελής ιδιοκτησίες με χιλιοστά εξ αδιαιρέτου επί του όλου....και εννοείται ότι στα υπόλοιπα τμήματα υπάρχουν κι αλλα αυθαίρετα κτίσματα άλλων ιδιοκτητών. Χάος
  3. @zazeng το συγκεκριμένο έχει μια άδεια του 91 ως κατάστημα..η οποία δεν έχει καμια σχέση με την πραγματική κατάσταση, όποτε λέω και να μην τη λάβω υπόψη. Όντως κατ. 5, έχει πληρώσει μόνο παράβολο (εμπρόθεσμα) και τώρα προσπαθώ να βγάλω άκρη πως πρέπει να τακτοποιηθεί. Τα τελευταία 22 χρόνια μισθώνεται από τον δήμο σαν δημοτικό σχολείο..και συνεχιζεί να ειναι δημοτικό σχολείο.
  4. Καλησπέρα! Ακίνητο (εντελώς αυθαίρετο) το οποίο μισθώνεται εδώ και χρόνια από τον δήμο ως σχολείο, μπορεί να υπαχθεί στο άρθρο 114 παρ. ε?
  5. Καλησπέρα, Μήπως γνωρίζει κάποιος συνάδελφος από που θα βγάλει κάποιος βεβαίωση παλιννοστησης (για να αποδείξει οτι ειναι παλιννοςτουντας) για αυθαίρετο; Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής yian
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.