Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

OLGAKI

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by OLGAKI

  1. Δεν έχω ιδέα. Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτηκα.
  2. Καλησπέρα! Έπεσε στα χέρια μου μια προκύρηξη που βγήκε τώρα για Μηχανολόγους Μηχανικούς Τ.Ε. Σ' αυτά που ζητάνε λέει οτι χρειάζεται και " Βεβαίωση εγγραφής στο Βιβλίο των Πτυχιούχων Ανωτέρων Τεχνικών Σχολών ειδικότητας Μηχανολογού." όσο χαζό και να ακουστεί αυτό δεν έχω ιδέα τι είναι και ούτε από που το πέρνω. Οποιός γνωρίζει κάτι ας με βοηθήσει.
  3. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός Τ.Ε. Έπιασα δουλειά σαν μηχανολόγος σε μια εταιρία ενώ είχα ΙΚΑ καθώς δούλευα παλιότερα σαν υπάλληλος γραφείου τώρα μου λέει η λογίστρια οτι πρέπει να έχω ΤΣΜΕΔΕ. Απο οτι γνώριζα ΤΣΜΕΔΕ έχουν απόφοιτοι των ΑΕΙ. Τι μπορώ να κάνω? Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω στο θέμα? Περιμένω την απάντησή σας. Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ. Χάρης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.