Μετάβαση στο περιεχόμενο

Eri_Kar

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Eri_Kar's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πιστεύω ότι αυτό το σχόλιο βοήθησε πολύ.. Έχω αποφασίσει αρχιτεκτονική!! Απλά κάποιοι είχαν αναφερθεί στα δικαιώματα και είχα μπλεχτεί! Αλλά θα κάνω αυτό που μου αρέσει και με γεμίζει και με τρελαίνει και αυτά θα τα δω στην πορεία!! Ευχαριστώ για την βοήθεια!
  2. Αυτό είναι σίγουρο, συμφωνώ απόλυτα!! Αρχικά έκανα το post γιατί δεν ήξερα για τα δικαιώματα του κάθε επαγγέλματος.. Βοηθήθηκα πολύ και ευχαριστώ γι αυτό γιατί ακόμα είναι νωρίς και στην αρχή δεν ήμουν καν σίγουρη για τη χώρα την οποία θα διάλεγα.. Anyways, αυτό που ξέρω είναι πως έχω μεγάλο ζήλο γι' αυτό το επάγγελμα και θα το παλέψω πολύ!! Ciao!!
  3. Συγνώμη απλά ήξερα για το british council οτι ασχολείται με τις αιτήσεις, θα το ψάξω και αυτό λοιπόν γιατί το bc μπορεί να μην συμφέρει!! Ευχαριστώ και πάλι!! Και όσο για το πώς θα συνεχίσω μετά θα το δώ στην πορεία φυσικά! απλά μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η σκέψη!
  4. Οκ ευχαριστώ, δεκτές οι γνώμες σας! Απλά το ψάχνω ακόμα!
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, και εγώ εκεί έκλινα αλλά δεν ήμουν σίγουρη γιατί εκτός από τον σχεδιασμό που αγαπώ πάρα πολύ (όχι μόνο πολυκατοικιών και γενικά οικιών, άλλα και άλλων κτηρίων και κατασκευών) με ενδιαφέρει όπως είναι λογικό και το διαδικαστικό κομμάτι της δουλειάς ώστε να έχω και τις ανάλογες απολαβές. Όποιος έχει να συμπληρώσει και να εκφέρει την γνώμη του θα παρακαλούσα να το κάνει ευχαριστώ και πάλι!
  6. Καλησπέρα!! Σπουδάζω στην Εσωτερική Αρχιτεκτονική, Διακόσμηση και Σχεδιασμού αντικειμένων και έχω σαν στόχο αφού αποφοιτήσω να σπουδάσω για δεύτερο πτυχίο (όχι μεταπτυχιακό) στην Αγγλία και έπειτα να συνεχίσω την ζωή μου και την καριέρα μου εκεί. Το πρόβλημα μου είναι αν θα είναι καλύτερο (από άποψη αποκατάστασης και κύρους) να σπουδάζω αρχιτεκτονική ή πολιτικών μηχανικών! Με ενδιαφέρουν εξίσου, και λίγο περισσότερο η αρχιτεκτονική αλλά αν μπορώ να σχεδιάζω και να υπογράφω (δηλαδή να είμαι υπεύθυνη) για όσο περισσότερα πράγματα, τόσο το καλύτερο.. Λοιπόν ζητώ να με διαφωτίσετε οι σχετικοί με το θέμα των αδειών, κλπ! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.