Μετάβαση στο περιεχόμενο

nana10

Members
  • Περιεχόμενα

    43
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nana10's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι γιατί είναι ολο αυθαιρετο αφού είναι μη οικοδομήσιμο το οικόπεδο.
  2. Γνωρίζεται αν επιτρέπεται αποπεράτωση αυθαιρέτου σε μη οικοδομήσιμο οικόπεδο?
  3. Σε μη οικοδομήσιμο οικόπεδο στο οποίο έχει τακτοποιηθεί αυθαίρετη οικοδομή, μπορεί να βγεί ΕΕΜΚ για κατασκευή εξωτερικού κλιμακοστασίου, επειδη ο ο ιδιοκτήτης είναι ηλικιωμένος?
  4. Γνωρίζετε πως κάνουμε ηλεκτρονικά δήλωση κτηματολογίου δικαιώματος πραγματικής δουλείας διόδου, για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του δεσπόζοντος ακινήτου? Ως γεωτεμάχιο την επιφάνεια του τμήματος δουλείας του δουλεύοντος καθώς και γεωγραφικό εντοπισμό αυτού?
  5. Αλήθεια!? ενώ εαν το ξεχωμένο υπόγειο έχει κύρια χρήση υπολογίζεται με υπέρβαση δόμησης με μειωμένο συντελεστή ή όχι? Ευχαριστώ Ιάσονα!
  6. Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι που ακούγεται απλό αλλά έχω μπερδευτεί με όλες αυτές τις ερμηνείες του νόμου. Έχω μια κατοικία με υπόγειο, το οποίο υπόγειο έχει ξεχωθεί πλήρως αλλά η χρήση του παραμένει βοηθητική - αποθήκης. Πως τακτοποιείται αυτή η παράβαση? Ευχαριστώ.
  7. ειναι μια προμελετη για δημοσιο στην επαρχια και αυτο που με ρώτησαν κυριως ειναι το κοστος, αλλα δεν εχω ασχοληθει με τετοιο αλλη φορα και πρεπει να ξερω ολα αυτά για να προχωρησω.
  8. σε ευχαριστώ πολύ! ισχύει οτι σε μεγαλύτερο γήπεδο απαιτειται μεγαλύτερο βαθος υποστωμάτων απο οτι σε ενα 5χ5 που η εκσκαφή και τα υποστρώματα είναι συνολικα περίπου 50cm. δηλαδή για το γήπεδο που με ενδιαφέρει με διαστασεις 45χ90μ. θα πρεπει να γίνει 80-100cm το βαθος?
  9. Καλημέρα! γνωριζετε ποια κατηγορια ΜΕΛ αφορά στα γήπεδα ποδοσφαίρου σε οικισμό? Επίσης, σε ενα γήπεδο με διαστασεις 45*90μ. εκτιμάτε οτι απαιτείται αποστραγγιστικο δίκτυο με σωλήνες εντος του γηπέδου ή μπορει να λειτουργήσει καλα μόνο με περιμετρικα καναλια? (τα καναλια τα περιμετρικα θα βρίσκονται εντος ή εκτος του τοιχειου εγκιβωτισμου?) Ευχαριστώ
  10. Σήμερα μου απάντησε και το υπεκα και το τεε. Το υπεκα απάντησε ότι για τη βεβαίωση 4014 δηλώνω ιδιοκτήτη τον ψιλό κύριο και το τεε απάντησε ότι μπορώ να δηλώσω ή τον επικαρπωτή ή τον ψιλό κύριο. Και τα δύο είναι σωστά.
  11. Καλησπέρα σας, ήθελα να σας ρωτήσω το εξης, για μια βεβαιωση 4014 (οχι τακτοποιηση) ο ιδιοκτήτης ποιος ειναι τελικα? ο επικαρπωτής ή ο ψιλός κύριος? απο υπεκα και τεε δεν εβγαλα ακρη... εχουν απαντησει σε σας? ευχαριστώ..
  12. Λογικο μου ακουγεται ολο αυτο, και εγω καπως ετσι το σκεφτομουν. ευχαριστω
  13. Καλημερα σας, δηλαδη κατεληγετε στο συμπερασμα οτι αν ειναι στατικα εξαρτημενο το αυθαιρετο τμημα που βρισκεται εντος εγκεκριμενου κοινοχρηστου χωρου με την υπολοιπη αυθαιρετη οικοδομη που βρισκεται εντος οικοπεδου, δεν μπορει να γινει τακτοποιηση σε αυτην. και αν γινεται τετοια τακτοποιηση, το τμημα που βρισκεται εντος εγκεκριμενου κοινοχρηστου χωρου ποτε πρεπει να κατεδαφιστει? μηπως πριν την τακτοποιηση? γιατι δεν εχω δει να το διευκρινιζουν.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.