Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sotn

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

sotn's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επειδή μου έτυχε αντίστοιχη περίπτωση και ο ιδιοκτήτης δεν ήθελε να φαίνεται σαν τζακούζι το πέρασα σαν μοτέρ με την ανάλογη ισχύ.
  2. Από το κείμενο: "Τα δικαιώματα που πηγάζουν από τον ανωτέρω τίτλο δεν δύνανται να τύχουν αναδρομικής χρήσης ιδίως προς αμφισβήτηση κατακυρώσεων διαγωνισμών ή επιδικάσεως αναδρομικών επιδομάτων, μισθών ή αποζημιώσεων"
  3. Ναι στα δύο πρώτα όχι στο τελευταίο. Πάμε παρακάτω, θέλω να δω που το πας. Έχω ρίξει ναι. Τι συμπέρασμα έβγαλες για τα τμήματα Κοζάνης και Βόλου που αναφέρθηκαν πριν? Και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον συνάδελφο.
  4. Όλο ΑΔΙΠ αναφέρεις, αλλά έκανες τον κόπο να διαβάσεις καμιά αξιολόγηση?
  5. Θα σε παρακαλούσα όταν είναι να χρησιμοποιείς λόγια μου να το κάνεις με παράθεση και να μην τα αλλάζεις όπως σε συμφέρει κάθε φορά. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο.
  6. Ή δεν καταλαβαίνετε κάποια πράγματα ή δεν θέλετε να καταλάβετε. Η ίδια καραμέλα συνέχεια (τι ορίζεις ως εργαστηριακά μαθήματα?). Κάντε τον κόπο τουλάχιστον να διαβάσετε την εξωτερική αξιολόγηση και μετά ξαναμιλάμε. Τις καλησπέρες μου.
  7. Ε αφού το λες εσύ έτσι θα είναι. ΑΕΙ ΤΤ?? Τι είναι αυτό?
  8. Ισχύει. Για τον λόγο ότι θεωρούσαν ότι αυτό θα ήταν το πρώπο βήμα για την "ενωσή" τους με το ΤΕΙ πράγμα που δεν ήθελαν. Μετά από αυτό ακολούθησαν οι κινητοποιήσεις (από τις οποίες προέρχεται και το βίντεο που παρέθεσες) όπου ζητούσαν την επίσπευση της κατασκευής των νέων εγκαταστάσεων. Στην τελευταία σου ερώτηση απάντησε μόνος σου με βάση το πως διαμορφώνονται οι βάσεις. Και εγώ μια ερώτηση κρίσεως, αν το τμήμα δεν ήταν στην Κοζάνη θα είχε ποτέ κάτω από 17000 μόρια πχ ασχέτως ονομασίας?
  9. Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα, γράφεις όλο ανακρίβειες. Δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης αλλά θα σου επισημάνω ότι η μετονομασία δεν έγινε σε μια νύχτα, η βάση εισαγωγής δεν ήταν ποτέ 12000 μόρια και η άνοδος της βάσης ξεκίνησε τρία χρόνια πριν την μετονομασία του τμήματος.
  10. Μου απαντάς σε ένα βίντεο που έγινε προφανώς σε περίοδο κατάληψης με ένα βίντεο που "διαφημίζει" τις ομολογουμένως καλές εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Σερρών. Να σου θυμίσω ότι τα εργαστήρια στις πολυτεχνικές σχολές χρησιμοποιούνται κατά βάση για έρευνα σε αντίθεση με τα ΤΕΙ όπου λόγω της φύσης τις σχολής χρησιμοποιούνται κατά βάση από τους σπουδαστές. Δυστυχώς για εσένα φίλε μου το επίπεδο σπουδών σε ένα τμήμα καθορίζεται από το πρόγραμμα σπουδών, από το επίπεδο των σπουδαστών και την ποιότητα των διδασκόντων. Εάν όντως σε ενδιαφέρει να μάθεις για τις πολυτεχνικές σχολές του ΠΔΜ μπες στη σελίδα των σχολών, δες τα εργαστήρια που υπάρχουν και την έρευνα που γίνεται σε αυτά και διάβασε και την εξωτερική αξιολόγηση του τμήματος.
  11. Τι θα ταίριαζε κατά την άποψή σου? Δεν μου απάντησες όμως τι βλέπεις και τι συμπέρασμα βγάζεις από το βίντεο που περέθεσες.
  12. Και τι συμπέρασμα βγάζεις τώρα εσύ από το βίντεο που παρέθεσες για το επίπεδο σπουδών?
  13. Αυτό από που προκύπτει? Έχεις εμπειρία από τα συγκεκριμένα τμήματα ή αναπαράγεις ότι ακούς?
  14. Δύο τμήματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Το τρίτο νομίζω ξεκινάει την Δευτέρα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.