Μετάβαση στο περιεχόμενο

alets

Members
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

alets's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα, γνωρίζει κάποιος αν σε εγκαταλελημένο βιομηχανικό κτίριο (3.000τμ) εντός ΒΙΠΑ Κορωπίου γίνεται αλλαγή χρήσης σε χρήση αμιγώς γραφείων? Ο νέος νόμος 4269/14 επιτρέπει την χρήση γραφείων σε ΒΙΠΑ αλλά δεν ξέρω κατά ποσο ισχύει ακόμα το άρθρο 5 ΦΕΚ 270Δ/85 σχετικά με τον περιορισμό των γραφειακών χώρων σε 600τμ.. Η πολεοδομία Μαρκοπούλου δεν έχει σαφή εικόνα και δεν ξέρω απο που αλλού να λάβω μια σχετική βεβαίωση χρήσεων γης ευχαριστώ
  2. Τώρα που κρίθηκε αντισυνταγματικός είναι το θέμα τί κάνουμε? Εκδίδουμε βεβαίωση βάση αντισυνταγματικού νόμου? Αν υπάρχουν αυθαιρεσίες προφανώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα..
  3. Καλησπέρα, αναρωτιέμαι, τώρα με την αντισυνταγματικότητα του ν.4014, βγάζουμε ακόμα βεβαιώσεις για συμβολαιογραφικές πράξεις? Αν ναι, τί ισχύ μπορεί να έχει? Ευχαριστώ Αλέξανδρος
  4. Εχω επιλέξει 'εκτός σχεδίου' αλλά παρ'όλα αυτά το τοπογραφικό δεν είναι σε μορφή που μπορώ να επιλέξω τη 'βούλα' του για να το υποβάλω! Μου έχει συμβεί και σε άλλη δήλωση αντίστοιχα και δεν έχω βγάλει άκρη..
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Χρειαζόταν ΔΔΤ τελικα. Μου κάνει εντύπωση οτι στα απαιτούμενα δικαιολογητικά δεν έχει επιλεγμένο (αλλά ούτε μπορείς να το επιλέξεις) το εξαρτημένο τοπογραφικό..Παρά ρο ότι το ακίνητο βρίσκεται εκτός σχεδίου και εντός οικισμού..
  6. Έχω εσπευσμένα δήλωση σε κατάσταση ολοκληρωμένης υποβολής (για μεταβίβαση ακινήτου) αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω τα δικαιολογητικά τώρα! Έπρεπε να το κάνω προηγουμένως? ευχαριστώ
  7. Σωστά, έχεις δίκιο σε ευτό. Μου είχε διαφύγει. Γιατί όμως στο σύστημα αλλά και τη βεβαίωση μου εμφανίζει κάτω απο τη μπάρα της εξόφλησης του παραβόλου μια ακόμα με νέο κωδικό πληρωμής, μηδενικό ποσό και ανεξόφλητη?
  8. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω το εξής πρόβλημα: βρίσκομαι σε προσωρινή υπαγωγή για αυθαιρεσία 124 ευρώ + 500 παράβολο. Πληρώνω το παράβολο προχθές και σήμερα μου εμφανίζει μηδενικό ποσό προστίμου - ανεξόφλητο (Εφάπαξ δόση χωρίς έκπτωση) με κωδικό πληρωμής που δεν τον δέχεται η τράπεζα (online)... Μπορεί κάποιος να μου λύσει το μυστήριο για να προχωρήσω??? ευχαριστώ!
  9. dimitris gm, καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν την έχω δει τη σύσταση ακόμα. Προφορικά γνωρίζω στα συμβόλαια δεν υπάρχει αναφορά πουθενά στο γκαράζ. Θα τα έχω σύντομα στα χέρια μου για να τα μελετήσω. Βλέπεις είναι η κλασσική περίπτωση που πατέρας εχτισε δυο ορόφους πάνω απο την μονοκατοικία του για την κόρη και της το μεταβίβασε ως προίκα. ευχαριστώ και πάλι
  10. και αν παει με τον 4014 σε ποιον δηλώνεται η αυθαιρεσία καθότι σε κοινόχρηστο χώρο? Γίνεται δήλωση 50% / 50% και απο τους 2 ιδιοκτήτες του υπόλοιπου ακινήτου και πληρώνουν απο κοινού το πρόστιμο?
  11. ευχαριστώ ιδιαίτερα για τη βοήθεια. Σχετικά με την άδεια νομιμοποίησης φαντάζομαι εννοείς να υπάρχει η δυνατότητα συντελεστών δόμησης. Αν δεν υπάρχει περιθώριο δηλαδή παραμένει αυθαίρετο ως έχει και δεν επηρεάζει κανένα?
  12. όταν έγινε η επέκταση της μονοκατοικίας σε διπλοκατοικία. Το 1980. Γιατί?
  13. Συνάδελοι καλημέρα, έχω την περίπτωση διπλοκατοικίας (1960 με επέκταση το 1980) με αυθαίρετο κλειστό γκαράζ επι του κοινοχρήστου χώρου που δεν εμφανίζεται σην άδεια. Το γκαράζ βρίσκεται σε ξεμπαζωμένο τμήμα του κοινόχρηστου και δεν εμφανίζεται σε κανένα συμβόλαιο. Το δηλώνω ή οχι αφου δεν αποτελεί τμήμα αυτοτελούς ιδιοκτησίας? Αν το δηλώσω ποιος δηλώνεται ως ιδιοκτήτης απο όλους? Θεωρώ πως αφου στη βεβαίωση μεταβίβασης ελέγχονται μόνο οι αυτοτελείς ιδιοκτησίες και όχι οι κοινόχρηστοι χώροι μπορεί να μην δηλωθεί. Ποια η γνώμη σας? ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.