Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

hanova

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

hanova's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Από τη στιγμή που δίνεται η έγκριση παίρνεις άμεσα κωδικό εξόφλησης, οπότε είσαι καλυμένος για το ΤΣΜΕΔΕ (στη θεωρία τουλάχιστον). Εκείνη τη φορά για κάποιο λόγο είχε αργήσει πολύ το ΤΣΜΕΔΕ να τραβήξει τα χρήματα (είχα ξαναπάρει τηλ. την κάρτα γιατί είχα ανησυχήσει μην είχε γίνει κάποιο λάθος). Μύλος, όπως πάντα....
  2. Κι εγώ κατάφερα επιτέλους να πληρώσω. Όντως, δεν παίρνει δόσεις. Το κόστος είναι 1.5 Ευρώ. Το μόνο δηλαδή αβαντάζ εδώ είναι το ότι γλιτώνουμε τις ουρές/μετρητά και ότι (ειδικά προς το τέλος του μήνα που είναι πάντα δύσκολα) η χρήση πιστωτικής δίνει κάποιον -ελάχιστο- αέρα σε περιπτωση που δεν υπάρχει άμεσα το ποσό. Να συμπληρώσω έχει τύχει να αργήσουν πολύ να πάρουν το ποσό από την κάρτα (μια φορά έκαναν σχεδόν τρεις μήνες πριν εμφανιστεί στο λογαριασμό της κάρτας).
  3. @terry: Συμφωνώ. Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ η συγκεκριμένη υπηρεσία γιατί με γλιτώνει από μια μέρα άσκοπης άδειας. Το βρίσκω κρίμα που τα τελευταία 1-2 χρόνια παρουσιάζονται τακτικά τέτοια προβλήματα και με κίνδυνο να μείνει εκπρόθεσμη η πληρωμή. Έχει αυτό το ρίσκο, μου έχει τύχει μια φορά στο παρελθόν και φοβάμαι ότι θα συμβεί πάλι και τώρα.
  4. Δεν έχω πληρώσει ποτέ με δόσεις αλλά νομίζω πριν δώσεις το ΟΚ σου δίνουν την επιλογή από την κάρτα, έχει περάσει καιρός από την τελευταία πληρωμή και δεν το θυμάμαι ακριβώς για να το επιβεβαιώσω (αν βγάλω άκρη σήμερα/αύριο θα ενημερώσω). Η προμήθεια απ' όσο θυμάμαι είναι +/-2 Ευρώ περίπου.
  5. Ενημερωτικά για συναδέλφους/συναδέλφισσες που θέλουν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας: Το νούμερο που γραφόταν παλιά στα ειδοποιητήρια σε βγάζει στο στάνταρ τηλεφωνικό κέντο της Alpha Bank κι εκεί δεν ξέρει κανένας ακριβώς πώς γίνεται η πληρωμή. Τι πρέπει να κάνετε: καλείτε το 2103397250 και επιλέγετε "Έγκριση συναλλαγών" και μετά "Έγκριση συνεργαζόμενης επιχείρησης". Αυτό σας συνδέει στο σωστό τμήμα όπου δίνοντας τον αριθμό ειδοποιητηρίου μπορείτε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα Visa, όχι απαραίτητα της Alpha Bank (έχει μια μικρή προμήθεια εννοείται). Επιβεβαιώνω ότι αυτό δουλεύει υπό κανονικές συνθήκες.Εννοείται (στο παρελθόν που έβγαιναν κανονικά τα ειδοποιητήρια) ότι ΔΕΝ μπορούμε να πληρώσουμε με αυτό τον τρόπο μετά τη λήξη του ειδοποιητηρίου. Δυστυχώς για τα ειδοποιητήρια Α' εξαμήνου 2015 επικρατεί μπάχαλο: κάποια ειδοποιητήρια (όπως το δικό μου - και πολλών άλλων μου είπαν από την υπηρεσία) δεν τα βλέπει καν το σύστημά τους. Άλλα (τόσο παλιών όσο και νέων ασφαλισμένων) βγαίνουν με παρελθούσες ημερομηνίες, άρα φαίνονται σαν να είναι ληγμένα - αυτό λόγω των καθυστερήσεων στην έκδοσή τους. Η καθυστέρηση είναι δηλαδή στην ενημέρωση από τη μεριά του ΤΣΜΕΔΕ. Ο ευγενέστατος υπάλληλος της Alpha Bank μου είπε ότι το σύστημα ενημερώνεται τακτικά οπότε υπάρχει πιθανότητα κάτι να αλλάξει μέχρι αύριο που λήγει το ειδοποιητήριο, σε κάθε περίπτωση θα ξαναδοκιμάσω. Η υπηρεσία σε κάθε περίτπωση είναι διαθέσιμη 24/7.
  6. Κατ' αρχήν να ευχαριστήσω τα μέλη αυτού του φόρουμ για τις πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Θα είμαι ευγνώμων αν κάποιος ξέρει την απάντηση στην εξής ερώτηση: Δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας (με δελτίο, όχι μισθωτός). Μου ήρθε το χαρτί ότι πλέον υπάγομαι υποχρεωτικά στην ειδική προσαύξηση (συμπλήρωση 10ετίας & άνω των 35). Στο χαρτί μου λένε ότι μπορώ να εξοφλήσω το ποσό εντός τριμήνου άτοκα, αλλά δε λέει πουθενά α) τι ποσό είναι β) αν πρέπει να πάω εγώ να το εξοφλήσω και πού. Ξέρει κάποιος ή κάποια αν θα δω το ποσό της ειδικής προσαύξησης στον επόμενο "κανονικό" λογαριασμό όπου αναγράφονται όλες οι εισφορές; Ή πρέπει -πράγμα που το απεύχομαι- να ακολουθήσω κάποια άλλη διαδικασία, όπως π.χ. να στηθώ στα κεντρικά για να μάθω τι πρέπει να τους πληρώσω; Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.